Ti vesztek még nyári ruhát vagy már az őszre készültök?
Az ősz nem igen érdekel, mivel már nincs meg az a kellemes egy pulcsis átmenet az évszakok közt.
Nyárra van pár kedvenc ruhadarabom, otthon bikini, parton bikini.
Én már megvettem a téli cipőt, kabátot. A cipőt kb 3 éven át keresgettem, honnan tudnék ilyet beszerezni, az pedig kapura jött, hogy nyár miatt 70%kal olcsóbban megvehettem.
Utálok vásárolgatni, de ha megtalálom azt amit szerettem volna mindig is, nyélből megveszem.
Ritka az olyan, leginkább magamnak varrok sok olyat, amire rákérdeznek hol vettem - sehol s ilyened nem is lesz :)
Szerintem mindig akad olyan akik vásárolnak még nyárit, de lesznek olyanok, akik már előre készülnek.
Augusztus kettő van, 30 fok! persze, majd őszi ruhákat nézegetek... :D Még javában nyári cuccokat keresgélek, mert duda meleg van.
Őszi cuccaim amúgy is vannak, ruha, harisnya, majd csak csizma kell, meg valami kabátféle.
Én még talán max nyár elején veszek, de már akkor sem igazán, inkább olyan május végén. Viszont most már nézegettem az őszieket, nem rosszak, csak az a baj, hogy az a kollekció később jön és azt meg kell várni.
Amúgy én most már inkább az őszi kollekciót venném mint a nyárit.
17/F
Én nem évszakhoz igazítva szoktam venni a ruháimat, hanem ha megtetszik valami amit szívesen látnék magamon, azt megveszem, és előbb-utóbb megtalálom az alkalmat, h fel is vegyem. Gyakran veszek nyáron téli, télen meg nyári ruhákat, mert amikor nincs szezonuk, lényegesen olcsóbban hozzá lehet jutni, enni nem kér, hely van a szekrényemben szóval megveszem. Mondjuk nekem a stílusomból adódóan sok ruhámnál csak a vastagságában különbözik a téli, nyári ruhám. Elsősorban alulról, a felső ruházat azért sokszor különbözik. De mivel szinte mindig szoknyában vagyok, így télire vastagabb esetleg hosszabb darabokat hordok. De ez sem feltétlenül igaz, mert a harisnyáim vastagságával sokat tudok játszani a tekintetben, h akár hűvösebb időben is vehetek fel egy vékonyabb, lengébb szoknyát, esetleg egybe ruhát...
Mindegy, a lényeg, h nálam a ruhavásárlás nem évszakhoz kötött.
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!