Mi illik csipke crop tophoz?
Figyelt kérdés
Eskuvore szeretnek felvenni egy eleg elenk rozsaszin csipke crop top-ot. Ennek au extravaganssagat szeretnem ellensulyozni egy hosszu nadraggal vagy hosszu szoknyaval. A kerdes, hogy szerintetek egy elenk rozsaszin csipke anyaghoz milyen anyagu es szinu alsoresz illene?2018. júl. 29. 20:57
1/6 anonim válasza:
Szerintem valami elegánsabb nadrág lenne jó. Vannak azok a vékonyabb anyagú, felül egy kis masnival megkötött, kissé magas derekú nadrágok. Ebből van hosszú, és rövid is. Akár lehet ugyanaz a szín, de szürkét is el tudnék képzelni. Plusz egy magassarkú/szebb cipő, valami táska és szuper. Csak ha nagyon sokáig tart a buli, akkor nem lenne jó ha éjszaka fáznál, lehet kéne egy vékony kabát is.
2/6 anonim válasza:
Én egy térd alá érő hosszu cső szoknyá tudnék hozzá elképzelni fehérben.
4/6 A kérdező kommentje:
Feheret nem nagyon szeretnek felvenni, az a menyasszony szine.:) de koszi a tippeket!
2018. júl. 30. 09:29
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem illik esküvőre Crop top-ban menni.
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ha elegans, akkor illik:) de nem ez volt a kerdes.
2018. júl. 30. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!