Egy 16 éves lánynak ezek az outfitek jók? Szerintetek nem túl komoly? Vagy mi a véleményetek ezekről?
A kabát az tényleg idősebb korosztály, de amúgy teljesen okés.
Én 16-17 évesen karcsúsított szövetkabátot hordtam, ami télen is tök jó volt, plusz vastag pulcsival.
Én csak annak örülök hogy 16 éves lány létedre ilyen ruhák után nézel,és nem pics*gatyák után meg hogy legyen kint "mindened" :).
több ilyen lány kéne
egyébként szerintem stílusos,ha neked tetszik,nyugodtan hordd ;)
A szövetkabát egy kortalan darab. Bármelyik korosztálynak. Bármelyik évtizedben.
Nekem volt szövetkabátom középiskoláskoromban is, huszonévesen is, és most 30-on felül is :) Ezért nem értettem, hogy miért olyan különleges. Ami nem azt jelenti, hogy nem jó, csak nem egy olyan fura darab, amit ne lehetne hordani hétköznap, iskolába, bárhova.
Ha olyan a kisugárzása, akkor lehet jó is egy 16 évesnek, de szerintem a többségüknek nem kifejezetten. Szerintem a legtöbb esetben a szövetkabát nem éppen ennek a korosztálynak való, mert az valamilyen szinten eleganciát, komolyságot kölcsönöz. Szerintem a legtöbb 16 éves nem ilyen. Keresik a stílusukat, önmagukat, csaponganak erre-arra, komolytalanok. Ezeket persze nem azért mondom, h baj, sőt ebben a korosztályban pont ennek van itt az ideje. Ezzel csak azt akarom mondani, h a szövetkabát sztem nem illik a képbe. Főleg nem azokkal a bokavillantós farmerokkal. Mondjuk személy szerint azt egyébként is gáznak tartom, de tiszteletben tartom, h valakinek meg az tetszik.
Ha te ilyen szettekben szeretnél lenni, akkor nyugodtan járj így. Az biztos, h egyedibb leszel így a legtöbb kortársadnál. Viszont legyél nagyon körültekintő, h mit mivel kombinálsz, mert ha nincs meg hozzá a megfelelő kisugárzásod,egyéniséged, akkor könnyen az ellenkező hatását érheted el annak, amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!