Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez divatrockerség?

Ez divatrockerség?

Figyelt kérdés
Pár éve megkedveltem a rock, metal zenét és mostanra az lett a kedvencem. Szeretném az öltözködésemben is megmutatni, hosszú haj, fekete ruha, bakancs, stb. Kicsit elbizonytalanodtam hogy divatrocker lennék-e de én merem már magamamat rockernek nevezni. Ugye nem divatrockerség? :D

2018. júl. 22. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Látszik hogy mekkora tanulatlan bunkó paraszt vagy, aki azt hiszi, hogy aki tanult, az nem képes dolgozni tisztességesen. Akkora arccal jössz ide személyeskedni, hogy gyanítom az ajtón nem férsz. Menj, ásd el magad.
2018. júl. 25. 18:51
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

Hogy te mekkora nagy seggarc vagy

Az a H betű fontos, ugyanis a trash szemetet jelent és nem ez az irányzat neve hanem thrash ami meg kb cséplést, hadarást (darálást) jelentene magyarra fordítva.

Nagyon otthon lehetsz a thrash metalban ha még a nevét sem vagy képes helyesen leírni.

Szánalmas arogáns bunkó retek vagy.

2018. júl. 25. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Gyerekek, szörnyű ez a farokméregetés...

Kérdező szerintem ne parázz ezen ennyit! Ha csak azért hordasz rocker cuccokat, mert az menő, de semmi mögöttes tartalom (zeneszeretet, bandaismeret) nincs, az kiderül. Ha van, az is.

Ha valaki beléd akar kötni, az úgyis beléd fog, lásd "trash" metálos pajtás.

2018. júl. 27. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Tehát te nem szoktál tévedni! Ok, nyílván vannak tökéletes emberek mint te , de ha az orrom nem szimpatikus akkor a bal herémet megnyalhatod kisokos!
2018. júl. 27. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!