Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a lányok nagy...

Szerintetek a lányok nagy része miért hord nyáron olyan ruhákat, amikből szinte mindenük kilátszik?

Figyelt kérdés
Főleg a tizenéves lányok vesznek fel ilyen ruhákat. Ez kimondottan figyelemfelkeltés? Vagy így szeretnének a középpontba kerülni?
2018. júl. 21. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy nem seggvillantós szoknya vagy sort, ami a combod közepéig ér miért lenne kvás?

A seggkilógós gatyák azok tényleg gáz, de kit érdekel? Mindenki azt visel, amit akar.

2018. júl. 22. 13:26
 12/15 anonim ***** válasza:

„A seggkilógós gatyák azok tényleg gáz, de kit érdekel? Mindenki azt visel, amit akar.”

Mindenki azt visel amit akar. Ezt én is támogatom. Addig a szintig még ez közerkölcsileg nem aggályos. Az izzadt seggeddel leülni a metrón meglehetősen ízléstelen:)

2018. júl. 22. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

10-es!

Hát épp hogy suliba vagy munkába mennek így sajnos!

Közönséges és taszító.

És igen az izzadt seggetekkel összekenitek az üléseket más meg abba ül bele!

Felháborító!

2018. júl. 22. 21:41
 14/15 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Szerintem nem kell ennyire túlreagálni.

Habár ha van 40fok ha nincs én ilyeneket szeretek hordani.

A fenekem azért nincs kint. Mármint max ha feljebb csúszik :P

2018. aug. 13. 23:50
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es se ribi ááá neeeem :D még aza smiley is a végén, kb annyit tesz hogy gyertek fiúk itt vagyok. Jaj olyan undorító :D mi lesz ezzel a világgal te jó isten, a lányok is és a fiúk is egyre rosszabbak, visszataszítóak ostobábbak
2018. aug. 14. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!