Szerintetek a lányok nagy része miért hord nyáron olyan ruhákat, amikből szinte mindenük kilátszik?
Én nekem ilyen a stílusom, meg meleg is van.
Ez amúgy a mai világban tök normális.
#3 öltözködésből nem lehet megállapítani, az-e valaki :)
Egyébként egyrészt mert meleg van, másrészt ezeket lehet kapni az üzletekben.
4-es
Az lehet, hogy nem mind ilyen ruhás ribi, de az is biztos, hogy az összes ribi ilyen ruhában van...
Mindenképp figyelem felkeltés r ibanckodás.
Én érzem magam kellemetlenül mert akarva akaratlanul megbámulom a pitsa gatyás croptoppos lányokat, de egyszerűen oda vonza a tekintetem nőként is. Én is hordtam miniszoknyát lánykoromban, de amit ezek művelnek az már számomra is durva pedig csak 23 vagyok. Párom is ha megbámulja őket másodpercig nem rinyálok hisz nekem is meg "kell" őket bámulni ahogy kinéznek egy férfi meg hogy bírná ki.
Melegre lehet hivatkozni,de sántít az érv!
Mégpedig azért mert akkor a férfiak miért főnek az angolszász "egyenruhájukban"?
Az igazság az amit előttem írtak egyszerű ribizlik!
A hozzájuk illő alja pasikkal szeretnének összejönni ezzel az izléstelen viseletükkel.
Meleg van:) Ez aranyos:)
Ilyen időben centiken már nem múlik semmi. Azon azonban annál több, hogy a seggetek villantjátok a rövidnadrágból...
A tinilányok öltözködése hol érint bármilyen 20 év fölöttit?
Iskolába vagy munkahelyre mennek így? Nem. Akkor azt vesz fel mindenki, amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!