Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a lányok nagy...

Szerintetek a lányok nagy része miért hord nyáron olyan ruhákat, amikből szinte mindenük kilátszik?

Figyelt kérdés
Főleg a tizenéves lányok vesznek fel ilyen ruhákat. Ez kimondottan figyelemfelkeltés? Vagy így szeretnének a középpontba kerülni?
2018. júl. 21. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Mert tetszik nekik, divatos, meleg van, stb. Amúgy meg az ő dolguk! Mindenki magával kellene, hogy foglalkozzon, nem a másikkal.
2018. júl. 21. 18:10
 2/15 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
64%

Én nekem ilyen a stílusom, meg meleg is van.

Ez amúgy a mai világban tök normális.

2018. júl. 21. 18:18
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
Sajnos igen, normális. Amúgy meg azért csinálják mer ribik
2018. júl. 21. 19:29
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

#3 öltözködésből nem lehet megállapítani, az-e valaki :)

Egyébként egyrészt mert meleg van, másrészt ezeket lehet kapni az üzletekben.

2018. júl. 21. 19:45
 5/15 Metionin ***** válasza:
94%
Mert kva meleg van. Hozzáteszem, nekem sosincs kint sem a mellem, sem a hasam, sem a seggem de a tiniknél ez divatos. Szerintem az a +2 centi ami már eltakarja a mellem/seggem az már nem melegít.
2018. júl. 21. 20:33
 6/15 anonim ***** válasza:
31%

4-es

Az lehet, hogy nem mind ilyen ruhás ribi, de az is biztos, hogy az összes ribi ilyen ruhában van...

2018. júl. 21. 20:34
 7/15 anonim ***** válasza:
7%

Mindenképp figyelem felkeltés r ibanckodás.

Én érzem magam kellemetlenül mert akarva akaratlanul megbámulom a pitsa gatyás croptoppos lányokat, de egyszerűen oda vonza a tekintetem nőként is. Én is hordtam miniszoknyát lánykoromban, de amit ezek művelnek az már számomra is durva pedig csak 23 vagyok. Párom is ha megbámulja őket másodpercig nem rinyálok hisz nekem is meg "kell" őket bámulni ahogy kinéznek egy férfi meg hogy bírná ki.

2018. júl. 21. 21:52
 8/15 anonim ***** válasza:
32%

Melegre lehet hivatkozni,de sántít az érv!

Mégpedig azért mert akkor a férfiak miért főnek az angolszász "egyenruhájukban"?

Az igazság az amit előttem írtak egyszerű ribizlik!

A hozzájuk illő alja pasikkal szeretnének összejönni ezzel az izléstelen viseletükkel.

2018. júl. 21. 22:55
 9/15 anonim ***** válasza:
92%

Meleg van:) Ez aranyos:)

Ilyen időben centiken már nem múlik semmi. Azon azonban annál több, hogy a seggetek villantjátok a rövidnadrágból...

2018. júl. 22. 01:48
 10/15 anonim ***** válasza:
49%

A tinilányok öltözködése hol érint bármilyen 20 év fölöttit?

Iskolába vagy munkahelyre mennek így? Nem. Akkor azt vesz fel mindenki, amit szeretne.

2018. júl. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!