Miért sértődött meg feleségem arra a kérésemre, hogy járjon ilyenkor nyáron dekoltált, mélyen kivágott felsőkben, mint a barátnői, és ne úgy öltözzön, mint egy apáca?
Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 13:15
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem a kérésedre sértődött meg,hanem azon,hogy összehasonlítottad a barátnőivel,és kb. azonosítottad egy apácával.
2/13 Metionin válasza:
Vagy mert úgy érzi hogy nem jó neked ha nem teszi ki a melleit. Őszintén szólva ha a barátom közölné hogy hordjak dekoltált felsőt, kiröhögném.
3/13 cameronmonaghanbabee válasza:
Valószínűleg az apáca jelzőre.
De amúgy miket hord?
4/13 anonim válasza:
Ezt meg tudtad volna tenni úgy is, hogy ne legyen sértő és ne hasonlítgasd őt senkihez sem. Nekem sem esett volna jól. Egyébként én úgy vagyok vele, hogy ha a páromnak nem tetszik a stílusom, akkor keressen olyan nőt, aki megfelel neki, pl. azt a bizonyos barátnőmet.
5/13 anonim válasza:
Talán mert Ő nem érzi magát lotyónak..?
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezen okkal sértődött meg.
7/13 anonim válasza:
Talán korábban hordott kihívó ruhákat?
Én nem szeretném, ha másokhoz hasonlítgatna a párom, illetve megszabná, mit vegyek fel, úgy, hogy szolid öltözködésű nő vagyok.
8/13 anonim válasza:
Hát jó nagy paraszt vagy. Még ha lesed is a barátnői melleit, legalább ne árultad volna el neki. Egyrészt a kérés is már viszonylag egy bunkó dolog, a körítés meg aztán pláne. Idióta.
10/13 anonim válasza:
Tehát te tök őszintén nem bántódnál meg, ha az asszony közölné veled, hogy igazán lehetnél olyan jó, bugyinedvesítő pasi, mint a legjobb haverjaid, nem ilyen nyegle, takony nyomorék, mint ami vagy. Mert kb. ilyen, amit te mondtál, gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!