11/22 anonim válasza:
Fel merném venni, de nem tenném és soha nem mennék ki ilyen cuccban az utcára.
12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő megadta a választ arra hogy miért is annyira kihivó ez a cucc.
2018. júl. 20. 14:49
13/22 cameronmonaghanbabee válasza:
Most kiakarsz oktatni,h mennyire kihívó? :')
14/22 Metionin válasza:
Sportolni simán, utcára nem az én stílusom.
15/22 anonim válasza:
Ez azért olyan nagy valami kedves előttem szóló mert nem takar lennt sem elől sem hátúl így közönséges és ízléstelen!
16/22 cameronmonaghanbabee válasza:
Nyáron ez tök normális. Egyáltalán nem ízléstelen,max. a kövéreken. Amúgy meg ha valakinek jó alakja van nem kell takargatni.
17/22 anonim válasza:
A tevepata és a sheggbevágó varrás undorító bármennyire is meleg van....!
18/22 cameronmonaghanbabee válasza:
Te vagy meleg vagy(akikkel nincs bajom) vagy csaj vagy csak egy utálkozó 😂😂
19/22 A kérdező kommentje:
Vavs meleg szerintem
2018. júl. 21. 18:55
20/22 anonim válasza:
Segítek nem Vavs hanem Varvs!
Érdekes hogy azért rögtön le kell melegezni azt aki az igényes nőket kultiválja és nem az olyan magamutogató lotyókat akik csak úgy tudnak magukhoz illő alja fickókat felszedni,hogy kinnt van mindenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!