Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre ez a nadrágos-blúzos...

Esküvőre ez a nadrágos-blúzos öltözet jó lehet? (nő)

Figyelt kérdés

Az esküvő szeptember elején lesz. Papucs helyett szandál lenne.

[link]

2018. júl. 18. 15:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%
K#rvára mindegy, hogy mit veszel fel. Ne legyél már ennyire befásult. Engem hidegen hagyna, hogy mit gondolnak rólam, magamnak élek. Tedd ezt te is.
2018. júl. 18. 18:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Simán elmennék úszódresszben vagy futócuccban amúgy, csak szabadnapos vagyok és rápörögtem a témára :D úgyis azt veszem fel, amiben jól érzem magam
2018. júl. 18. 18:45
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
64% Ne haragudj, de a második linkeden annyira prosztó az a nő és ruha, hogy felröhögtem. :D Igényes mi? Ja faludiszkóba lol.
2018. júl. 18. 19:42
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
Vizimentős? Az menő! :)
2018. júl. 18. 19:43
 15/22 A kérdező kommentje:
19.42: én is ezt gondoltam, de inkább ráhagyom, ha neki tetszik akkor oké :D
2018. júl. 18. 19:58
 16/22 anonim ***** válasza:
41%
Kedves 9-es válaszoló! Amiket belinkeltél azok rettentően ízléstelenek már ne is haragudj.:) Inkább neked van undorító ízlésed...nincs azaz Isten, hogy azt a rózsaszín förmedvényt felvegyem. Kérdező! Nekem az overálok tetszenek.:) Alacsony lányokon is jól tud mutatni. Legalábbis én már láttam olyan lányt és jól állt neki. De az a legfontosabb, hogy olyanba menj amibe jól érzed magad.:)
2018. júl. 18. 20:09
 17/22 anonim ***** válasza:
38%

Hát ha nektek ízléstelenek, akkor tessék, remélem ezek már nem azok.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Overallt meg igazán nem illik esküvőre felvenni.

Sportcipőt farmerral esetleg? Ha már itt tartunk?

Ja, és ha azok a ruhák p..rasztosak voltak, amiket linkeltem, akkor azok nem, amiket a kérdező linkelt? Mert persze azok b..romira esküvőre valók voltak. Ne legyetek már ennyire trógerek!

2018. júl. 18. 21:03
 18/22 A kérdező kommentje:

Úgy emlékszem esküvőre nem illik fehéret és pirosat felvenni, így az első két link bukta. És nyilván "nem szép dolog" túlöltözni" a menyasszonyt. Ezek közül egy-kettő van, ami ebből a szempontból sem túl ideális, bár szerintem túlzás, hogy ennyi túlpattogott kritérium van, hogy mit szabad viselni és mit nem egy esküvőn.

Minden esetre köszönöm a linkeket, szép ruhák :)

2018. júl. 18. 22:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de az overallt felejtsd már el!

Nem jártál még esküvőn, hogy laza, utcára való szaladgálós cuccokat akarsz felvenni?

Én nem vagyok kiöltözős fajta, esküvőre SEM, de mégsem állítok oda hétköznapi öltözékben. :)

A fekete gatya okés.

2018. júl. 20. 13:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Legutóbbi esküvőn:

[link] - ilyesmiban voltam, egyszínű világoskékben és minta nélkül.

2018. júl. 20. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!