1/8 anonim válasza:
Magában szép a ruha, de én egy esküvőre soknak érzem, és nem úgy tűnik, mint amiben tudnál táncolni, vagy egész éjjel kényelmesen éreznéd magad.
2/8 anonim válasza:
Szerintem jó, nem sok. Ha lesz templomi szertartás, akkor egy stólát mindenképp felvennék.
3/8 anonim válasza:
Szépnek nagyon szép, de hogy fogsz benne jönni menni egész idő alatt?
Ez a ruha pontosan arra való, hogy valaki felvegye és lefényképezze magát a tükörben instára.
Mondjuk ha a szertartásra akarod csak felvenni akkor talán oké, de utána lagzira én átöltöznék. Én nagyon rosszul érezném magam benne főleg ha esetleg iszol is....
4/8 A kérdező kommentje:
Tudok menni benne hátrafelé nem baj hogy nem
2018. júl. 10. 20:58
5/8 anonim válasza:
Esküvőre sok ez a ruha,ez inkább bálra való.Illetve nem tudom mennyire tartják a hagyományokat,de a sötétkék az örömanya színe.
7/8 anonim válasza:
Ez nem esküvőre való ruha (szerintem). Max állófogadásra.
8/8 anonim válasza:
Számomra sok, és piszok kényelmetlen lenne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!