Ezzel nőiesebb lenne, vagy nem illik hozzá?
Ki szerint nem illik hozzá?
Csak szerinted. Ez csak a te véleményed.
Nem kénne a saját véleményedet objektív valóságkén kezelni.
Nehogy már egy hülye hátizsákon múljon valaki nőies öltözködése. Miért lenne kistini divat egy felvarrós hátizsák? Mert te azt mondod azért?
Szálljál már le a földre te és ne legyél már ennyire egomán.
Nem kéne ennyire elszállni magadtól
Amúgy meg az én stílusomat is rengetegen dicsérik. És kérdezgetik, hogy honnan szereztem a cuccaimat. Mert többnyire külföldi boltokból rendelt dark ruhákat hordok. Mégsem verem a nyálamat arra hogy én hű ilyen meg olyan öltözködésű vagyok és nem érzem magamat feljogosítva arra sem, hogy bárkinek beszóljak 1-1 ruhadarabb miatt.
Nem a saját stílusomat emelem piedesztálra (veled ellentétben) és itélek el mindenkit aki egy kicsit is különbözik tölem.
Láttalak más kérdésnél is. Ott is iszonyat bunkó módon válaszolsz.
Mi bajod van tulajdonképpen neked?
Valamivel nem vagy megelégedve és azt vetíted ki másokra?
Látom nagyon nőies akarsz lenni. De mit akarsz ezzel túlkompenzálni? Mert ahogyan látom ez nálad túlkompenzálás lehet.
És képzeld...na most jön a nagy csoda...nem fogod elhinni...egy bakancsot hordva extrémebb stílusban is lehet valaki nőies.
Nem csak a kis váltáskától meg a habos babos kis púderszínű ruháktól lesz valaki nőies öltözködésű.
És szerintem tényleg vegyél vissza mert nem tudom, hogy mire fel ekkora az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!