Gaz ha több hónapig ugyanazt a cipőt hordom?
Figyelt kérdés
L2018. júl. 17. 20:58
2/7 anonim válasza:
Már miért lenne gáz? Sosem értettem azokat, akiknek van 5 pár cipőjük. Én egyet hordok, ha az tönkremegy, veszek egy újat. Sosem volt 4-5 pár cipőm. Mondjuk én fiú vagyok, lányoknál azért vannak különböző cipők más és más eseményekre, de akkor is. Szerintem semmi nincs abban, ha egy cipőt hordasz hosszabb ideig.
3/7 anonim válasza:
Én tuti nem tartom annak. 10 évig ugyanabban a bakancsban jártam, mielőtt a mostanit megvettem, jól bírta :) Nem szeretek ruhafélét venni s elég nekem egy kényelmes cipő (meg egy könnyebb cipő, egy alkalmi cipő s egy szandál sem árt, de az év nagy részében a bakancsot hordom s a szandálam előtt egész nyáron is azt hordtam).
Ez nem olyan, mint a többi ruha, egy is elég belőle, ha az ember s a körülményei olyanok (nyilván ha elegáns helyen dolgoznék vagy nőiesen öltözködnék, nem mehetne ugyanaz a cipő, mint amiben sáros erdei utakon trappolok).
4/7 anonim válasza:
Miért, havonta ki kéne dobni és újat venni, vagy mi? :D
5/7 anonim válasza:
Abban lehet gaz, hogyha ugyanazt a cipot hordod, akkor a labad torzulhat. Azt mondjak az okosok, hogy legalabb ket cipo kell es naponta valtva hordani.
6/7 anonim válasza:
Dehogy gáz! Én minden északban kb két cipőt hordok felváltva (pár kivétellel), de mindig van kedvencem ami amikor csak tehetem rajtam van. Ha szereted, illik hozzád, kényelmes, hordd csak nyugodtan!
7/7 anonim válasza:
Nem gáz, én évekig hordok egy cipőt (mondjuk most 5-öt hordok felváltva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!