Más nem érzi azt, hogy rosszalloan bámulják, ha ugyanazt a ruhát 3-4x veszi fel?
Figyelt kérdés
Sok ruhám van, de nagyon kevés van, amit szeretek is, mert jól áll és kényelmes is és jól is érzem magam benne. Viszon falun élek, ahol 2.000 fő van, és mindenki-mindenkit ismer. Sokszor vásárolok magamnak ruhát, de nem azért, mert szükségem van rá, hanem azért, mert látom az embereken, hogyha sokszor van rajtam egy szoknya vagy ruha, akkor olyan furán bámulnak. A legnagyobb részük fiatal csaj, de akadnak nők, illetve idősebb nénik is.2018. júl. 14. 13:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem valami más miatt bámulnak,az én öcsém pl. 1 hétig hordja a ruháit. :D Én,pedig még arra is figyelek,hogy 2 héten belül ne vegyem fel ugyanazt.
2/6 anonim válasza:
Én bulikban szoktam azt érezni, hogyha 2x van ugyanaz a szoknya rajtam, biztos mindenki azt bámulja..:D Persze tudom, hogy butaság, mégis feszélyezve érzem magam. 16/l
3/6 anonim válasza:
Nem érzem. Legfeljebb akkor bámulnak, ha feltűnő a ruha. De luxus csak azért venni ruhát, hogy elköltsd a pénzt .
4/6 anonim válasza:
Mondjuk mi lenne, ha felesleges hülyeség (új ruhák halmozása) helyett valami értelmes dolgot csinálnál. pl. elkezdhetnéd leszarni, ki-mit gondol.
5/6 anonim válasza:
Én még sosem éreztem azt, h ezért rosszallóan bámulnának. Pedig én is falun lakom, és sokszor előfordul, h ugyanaz a szoknya, farmer 2 egymás utáni napon is rajtam van. A lényeg, h ne legyen piszkos és/vagy büdi. Amúgy meg nem hinném, h bárki is számon tartja, h mikor milyen ruhában vagy. Szerintem is inkább valami más állhat a rosszalló bámulás hátterében. Már, ha egyáltalán ez egy létező jelenség, nem pedig csak beleképzeled a dologba. Én amikor megcsináltattam a tetkómat, akkor hittem azt, h rosszallóan néznek rám a faluban, mert sokan megbámulták a lábfejem, aztán mikor egyszer rákérdeztem valakinél, mondta, h nem gáz egyáltalán, csak kíváncsiak voltak, h milyen lett, csak a zoknitól/harisnyától nem jött át rendesen. Ezután 3-4 napig flip-flop papucsban nyomultam a faluban, így aki kíváncsi volt, meg tudta nézni és ettől el is múltak a "rosszalló pillantások".. :) Amúgy meg, még, ha így is van nálad, akkor se foglalkozz mással, magadért öltözködj, ne azért, h mások mit gondolnak majd. Hiszen Te vagy benne, neked kell, h megfeleljen. Amúgy meg minden csoda 3 napig tart, szóval, ha furán is néznek rád valamiért, meg fogják szokni, és fel sem tűnik majd nekik!
6/6 anonim válasza:
Én mindennap ugyanolyan nadrágot hordok.
Van belőle 3db és azokat váltogatom. Nem feltétlenűl ez a magyarázat jut az emberek eszébe, amikor elgondolkodnak magukban, hogy "Mért viseli minden nap ugyan azt a nadrágot?".
Eddig még senki sem kérdezett rá és nem sem magyaráztam el a helyzetet, szóval biztosan legalább 1-2 ember azt hiszi, hogy 1 nadrágom van és mindennap azt hordom.
Nekem ezt tetszik ... azért veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!