Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SURGOS. Arany szinu terdig...

SURGOS. Arany szinu terdig ero ruhamhoz, vennem kell harisnyat?

Figyelt kérdés
Sziasztok,van egy arany szinu koktel ruham,inkabb olyan bronzos szinu,van hozza egy pantos barsony szandam,,a ruhanak nincsen ujja,melyen dekoltalt.......kell vennem hozza harisnyat? kerelek segitsetek,ha kell akkor milyet?..elore is koszi a valaszokat
2010. jún. 18. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell
2010. jún. 18. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kell harisnya. Testszínűt vegyél és figyelj h a vassár ne látszódjon a lábujjadnál
2010. jún. 18. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen cipővel veszed fel, ha szandállal, akkor szerintem nem muszáj.
2010. jún. 18. 16:25
 4/10 A kérdező kommentje:
most vegyek vagy ne vegyek.......szandallal veszem fel,3pant van elol rajta,es a bokamnal meg egy pant:(
2010. jún. 18. 16:49
 5/10 A kérdező kommentje:
ja es fekete a szandal.
2010. jún. 18. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
szandál hoz SOHA nem vesz harisnyát egy igényes lány, csak zárt cipőhöz.amúgy most nincs olyan jó idő, szerintem inkább vegyél egy zárt cipőt harisnyával
2010. jún. 18. 17:00
 7/10 A kérdező kommentje:
hm jo........de jo ido van,itt nalunk meleg van,na akkor nem veszek harisnyat hozza.koszi a valaszokat.
2010. jún. 18. 17:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Tul nyari a ruha ahhoz h zart cipot vegyek hozza.
2010. jún. 18. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Sztem attól függ, hogy milyen a szined. Az arany sápaszt, ha túl fehér vagy, én vennék. Különben nem szükséges.
2010. jún. 18. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:

"szandál hoz SOHA nem vesz harisnyát egy igényes lány"

Hazugság. Egyrészt van harisnya ami egyáltalán nem is látszik, viszont szebbé teszi a lábat.

2010. jún. 18. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!