Melyik a legjobb márka?
Lehet, hogy Mariskán eredeti Gucci van, Julcsikán meg nem, de Mariska semmivel nem lett "egyedibb", mert pont ugyanolyan tömeg-stílus szerint öltözködik, mint Julcsika. Mariskának csak több a pénze, de lényegében egy ugyanúgy kinéző táskát választottak. Szóval Marcsika rohadtul nem egyedi, csak minőségibb a táskája. Remélem érthető végre, mert ennél szájbarágósabban már nem tudom elmagyarázni.
Persze simán be lehet passzintani egy Guccit egyedi öltözködésbe is, de az az öltözködés nem a Guccitól lett egyedi, anélkül is az volt.
"Azért van, mert nem értesz hozzá!"
Kétségbeesett kapálózás. Fölösleges. Aki tényleg ért valamihez, az nem érzi szükségét megpróbálni elhitetni magával, hogy a táskákhoz különleges tudás kell. Sajnálom, hogy neked csak ez maradt. Legalábbis ezt mutatod.
Majd talán később rájössz, hogy nem ezek a valódi értékek az életben (klisé, ba dumm tss)
Nos, akkor még jobban a szájacskádba rágom: STÍLUSRA olyan.
Nyilván kívül is látszik a minőségbeli különbség, sosem állítottam, hogy nem. De ez még mindig nem jelenti azt, hogy akár egy Gucci, akár egy Ferrari egyedi lenne. Nem lesz a suzukiból ferrari, de a ferrari még nem lesz egyedi csak azért, mert nem suzuki.
Nyilván én is a márkásat, és a minőségit választom, a sz*r helyett, de ha az a cucc nem néz ki különlegesen, akkor nem lehet rá azt mondani, hogy egyedi, akármennyire dizájner, és minőségi. ENNYI.
És azt meg garantálom, hogy grafikusként még mindig jobban értek ehhez, mint te.
De mondom, ehhez nem kell érteni. Egy csöves is meg tudja mondani, ha elé rakják a kettőt, hogy melyik minőségi, és melyik nem.
Neked meg úgy látszik fingod sem volt eddig, hogy grafikusnak/művésznek lenni, kéz a kézben jár a divathoz való affinitással, nem mellesleg a hatszor olyan
jó vizuális érzékkel, no meg a jó stílusérzékkel. ;) Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna.
Mily' meglepő, hogy grafikusként én is meglehetősen nagy figyelmet fordítok az öltözködésre. Mint ahogy írták, az esztétikum iránti igény, a magas szintű vizuális minőség jelen van egy grafikus életének minden szegletében.
„Grafikusként biztos értesz a divathoz és a designer termékekhez! Gratulálok!"
Szóval igen. Ez picit kompetensebbé tesz minket:)
Én értem, hogy szomorú dolog, hogy egy átlag ember számára a városban vagy a szórakozóhelyen ugyanolyannak tűnik a Gucci és a Zara egy-egy adott darabja. Miközben az egyik 20-szor annyiba fájt, mint a másik. Az ember nehezen ismeri be az ilyesmit.
Na itt meg egy jó kis Céline másolás. Mint az eredeti, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!