Ti hol vásároltok legszívesebben melltartót, melyik üzlet/márka a legjobb ár-érték arányban?
Bonprix-ről szoktam rendelni, boltokban eddig csak D volt a legnagyobb, amit láttam.
7 ezerért nem fogok venni, vannak még plázákban ilyen kis no name fehérnemű boltok, onnan vannak a legstrababíróbb melltartóim.
Triumph a kedvencem.
Lehet, hogy egyszerre sok az a 7-10 ezer forint, de ha vigyázol rá, 3-4 évig simán hordhatod.
Én nekem teljesen átlagos a mellméretem, talán a hátam egy kicsit szélesebbnek mondható, 80B-t hordok.
A legkényelmesebb melltartóim a kínaiból vannak, talán 1500Ft volt darabja.
Nekem megéri, mert átlagos/kisebb mellem van viszonylag, de akinek nagyobb melle van, annak jobb inkább drágább melltartót vennie, a jobb tartásért/nagyobb kényelemért. Illetve a nagyobb mellel rendelkező lányok nem biztos, hogy kapnak megfelelő méretű melltartót a kínaiban, ezért is ajánlatos inkább fehérneműre szakosodott boltokban nézelődniük, mégha egy kicsit borsosabb árat is kell fizetni ott egy melltartóért.
Elég széles a vállam, viszont egyáltalán nincsenek nagy melleim, Tezenisben és J.pressben szoktam vásárolni, szépek és kényelmesek
Egyszer szeretnék beruházni egy Triumphos melltartóra, de eddig csak rosszat hallottam róla
18L
A Bonprixről rendeltem két éve 75E-s melltartókat, de sajnos kicsik már, ezért egy ideje két 6 éves 80F-es Triumphot használok. Darabjuk már nemtudommilyen 20%-os kuponnal is 8-9 ezer Ft volt, mondjuk lényegesen jobb a minőségük, erősebb a tartásuk, anyaguk, mint a bonprixeseknek...
De ezek se a legjobb méretűek, kicsit szorítanak, 80G körüli lenne jó. Mostanában gardrobcsere.hu-ról próbálnék vásárolni (ha visszaírnának az eladók), mert jelenleg a kb. 7500 Ft/3db bonprixes csomag is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!