Fiúk! Szerintetek gáz ha egy lányon szilikon melltartópánt van?
Figyelt kérdés
A lányok véleményét nagyjából tudom,de kíváncsi vagyok a fiúk mit szolnak hozzá.
Én nem nagyon szeretem,még nem is volt rajtam:D
2010. jún. 18. 09:13
1/11 anonim válasza:
Bocsi, hogy lány létemre hozzászólok, de azt hiszem, hasznos lehet az info számodra. Tegnap egy olyan bomba nőt láttam, szilikonpánt volt rajta, a pasiknak majd kiesett a szeme, és elhiheted, nem a szilikonpántot nézték:) Szóval, szerintem lényegtelen számukra.
2/11 anonim válasza:
Úgyis leveszem róla, szóval mindegy. :-)
3/11 anonim válasza:
Utolsónál a pont...De ha utcán látok egy csajon,szerintem gusztustalan. Mert hiába átlátszó, feltűnőbb, mint a sima pánt, meg alapból is..Nekem nem tetszik. inkább a pánt nélküli melltartó
4/11 anonim válasza:
Elhihedet, egy fiúnak totálmind1 h egy lányon mivan :D jó persze azért olyan szempontból nem, h pl. egy olyan lányt sokkal szívesebben néz vki, akinek kivan mindene, mert topban van, mint egy olyat, aki télikabátban van.. bár aki meg topban van arra meg úgyis azt lehet mondani h "K"... :/ nemtoom. én nem a ruhája alapján ítélem meg... inkább legyen szép az arca, fogjon meg vmi benne.. de ha lehet ne legyen agyonig kifestve meg bepúderezve meg mittudomén.. sőt ha lehet egyáltalán ne legyenek rajta ilyen cuccok... mert akkor adja önmagát..
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,csak kíváncsi voltam,hogy a fiúk szerint is csúnya-e,mivel sok lány szerin az.
Jöhetnek még a válaszok és kort is írhattok,amúgy meg lányok is válaszolhatnak,köszönöm 09:40es:D
2010. jún. 18. 10:47
7/11 anonim válasza:
szia. én lány vagyok, de én szeretem a szilinkonpántos melltartót. Van egy csomó fajta szilikonpántom, van amin kis lepke van, vagy pici rózsaszín virág, nem a sima egyszerű gagyi 100ft-os boltosat hordom. A férjemnek sincs kifogása ellene.
a pánt nélküli melltartókat nem szeretem, leesnem rólam :S
8/11 anonim válasza:
Hát ez az.Egyszerűen nem értem miért undorító a szilikon pánt.Én próbáltam hordani pánt nélküli melltartót és leeseik rólam,hülyén áll,ha nincs pánt ami tartsa(mivel nagy mellem van).Szal marad a szilikon pánt és nem érdekel ki mit mond.
9/11 anonim válasza:
A szilikonpánt gagyi és igénytelen. rosszul vagyok minden olyan holmitól, ami arra hivatott, hogy ne látszódjon és mégis feltűnő. ráadásul befülled alatt a bőr és ahogy tapad, kiábrándító. az meg különszám, amikor egyes szilikonpánt-pártiak még arra se veszik a fáradságot, hogy lecseréljék, amikor az elkezd sárgulni... a legröhejesebb, amikor valaki képes vállpánt nélküli estélyi alá szilikonpántot venni.. pff
10/11 anonim válasza:
szerintem is undorító a szilikon pánt...
a pántnélküli melltartó sokkal jobb. ha méretben megfelelőt veszünk nem csúszik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!