Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan vegyek (farmer) nadrágo...

Honnan vegyek (farmer) nadrágot? Ha: tobbi lent)

Figyelt kérdés

Tehat honnan vegyek farmer gatyat ha eleg vekony a csipom viszont a fenekem formas es ami jo a csipomre az leszoritja a fenekem ami pedig jo a fenekemre az nagyon bő es mindig övet kel hozza hordjak.

34es a meretem H&Mbol szoktam nadragot venni es azt mindig ovvel hordom

Van valaki aki tud valami jo helyet ahol talalok a testalkatomhoz jo farmert? Valaszokat koszi

2018. júl. 4. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
És mi történik,ha a feneked leszorítja? Nem lesz mit mutogatni? Ajjajj.
2018. júl. 4. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
én bershkában szoktam venni jeggings anyagút, nagyon nyúlékony, csak az a baj, hogy eddig magasderekú fazont láttam belőle. De szépne kiemeli a combom és a fenekem :)
2018. júl. 4. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
C&A nak van push up fazonja, H&Mnek is
2018. júl. 4. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Tally. En csak ott kapok magamra farmert, ami normalisan all. Neha lehet kapni fel aron is, akkor baromira megeri venni, mert nagyon jol birjak amugy.
2018. júl. 4. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Terranovát próbáld meg. Nekem 2 gatyám is van onnan😚
2018. júl. 4. 21:40
 6/7 A kérdező kommentje:
#1 valaszolonak nem nem szoktam mutogatni lehet rosszul fogalmaztam a kerdest (igen tisztaban vagyok az ertekeimmel van viszont nem jelenti azt h mutigatni szoktam) e tudom volt e mar rajtad olyan gatya ami szoritott tudod nem a legkenyelmesebb ;))
2018. júl. 4. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Fiatal koromban ilyen alkat voltam, Levis farmert hordtam, ott mindig kaptam tökéleteset.
2018. júl. 5. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!