Szerintetek gaz ha egy kicsit pocakosabb csaj vesz fel haspolot?
Sziasztok.
Nagyon tettszenek a haspolok. Imadom oket.
Viszont van egy kicsike hasim :( nem log stb.
A lenge haspolokat szeretem. A szukebbe mar kicsit latszik a felesleg. Sztetek nemgaz ha fel mernem venni? Legyszi ne cikizzetek ki h h gondolom.ilyenek. normalis valaszokat szeretnek 🙂 koszonom 🙃🙂
"Az emberek meg lehetnének kicsivel kedvesebbek is, ugyanis senki sem tökéletes!"
Az igazság tudom, fájdalmas. Ha te kérdezel valamit és az nem egyezik a te véleményeddel, akkor máris bedurcizol?
Senki se tökéletes, persze, csak akkor tanuljon meg az ember alkatához mérten öltözködni és ne akarja feleslegesen magát nevetségessé tenni.
Múltkor egy enyhén elhízott nőt láttam tangás fürdőruhában. Hát, még jó hogy kaja után voltam. Undorító volt.
Ez a baj a mai világgal, hogy nagyon sokan nem tudnak öltözködni és azt hiszik, hogy ami számukra tetszetős ruha, az jól is áll rajuk. Tévedés. Nem mindig van így és pont az ellenkező hatást érik el így.
Az igazság valóban fájdalmas tud lenni. Valószínűleg ezt a kérdést egy tini tehette fel, akinek nem kellene rögtön elvenni az önbizalmát azzal, hogy leszólják.
...inkább öltözködjön divatosan. Nem tudom, ti csukott szemmel interneteztek? Már rég túlvagyunk azon, hogy felháborodást vált ki egy testesebb lány divatos, merészebb ruhákban.
Nekem is van hasam, combom, seggem is, mégis felveszek haspólót (úgy, mint amit a #7 linkelt) és piszokjól érzem magam benne ezért piszokjól is nézek ki benne. Maradjatok a mayo chixnél meg a román csöcskidobós ruháknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!