Szerintetek gaz ha egy kicsit pocakosabb csaj vesz fel haspolot?
Sziasztok.
Nagyon tettszenek a haspolok. Imadom oket.
Viszont van egy kicsike hasim :( nem log stb.
A lenge haspolokat szeretem. A szukebbe mar kicsit latszik a felesleg. Sztetek nemgaz ha fel mernem venni? Legyszi ne cikizzetek ki h h gondolom.ilyenek. normalis valaszokat szeretnek 🙂 koszonom 🙃🙂
Nem durvan nagy.
Jo igen kicsi felesleg van rajta de nem log nem lottyedt stb.
Figyelj, vannak dolgok, amiket hiába szeretsz, nem veheted fel, mert nincs meg hozzá a megfelelő alakod, és így h..lyén fogsz kinézni.
Én se veszek fel p..csagatyát, mert nincs annyira szép kerek feszes fenekem, pedig egyszer kipróbálnám.
Tornázz, ne egyél annyi nasit, hullahoppkarikázz, ugrálókötelezz, estére mellőzd a szénhidrátot és kitartó munkával lejjebb fog menni a pocid.
De ha nem akarod magad nevetségessé tenni, akkor inkább most még mellőzöd ezt a ruhadarabot.
Magas derekúval, úgy, hogy csak max 2-3 centi látszik ki a hasadból, teljesen rendben van.
Pl. így, mint a képen.
Szerintem piszok hülyén áll.
Hacsak nem vagy 100% lapos/kocks hasú, elfelejthetnéd.
Itt is mászkálnak benne a csajok, a fejemet fogom, mikor jön ki a hájuk (nem, neki nem lógós a hasa :D), eléggé igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!