Nagyon sok Márkás (Zara H&M Stradi) cuccom van eladó. Hol tudnám őket eladni gyorsan?
Mindenkit 2000-3000 Ft között van. :/
Segítsetek, Depeche Mode-ra gyűjtök!🙏🏻
Garázsvásárt is rendezhetsz, és igen add olcsóbban úgy több elmegy.
Ami tényleg újabb darab azt meg jófogáson hirdest ott hamarabb elmegy egy drágább darab is.
Nem tudom pontosan milyen darabokrol beszelsz, de 2-3 ezret kevesen adnak hasznalt ruhaert... hiaba alig hasznalt, hibatlan stb.
Ezekben a boltokban gyakran van akcio, meghozza magas arcsokkenessel, aki ott vasarol tisztaban van ezekkel, tehat azert sem fogja megvasarolni.
En facebookon hirdetek legsurubben adok-veszek csoportokban, eleg jol el tudom adni a ruhaimat.
Boltkorosok csoport pl eleg porgos, ha nem probaltad adj neki eselyt.
Nem kioktataskent irom, csak segiteni probalok.
Az en ruhaim altalaban Tally, Bershka, Stradi, H&M, C&A, New Yorker, Orsay, Zara,.. tehat eleg vegyes, de az arakat nem szoktam ezekhez merni, hiszem tudom, hogy olykor nagy learazasok vannak.
Farmerek 2000-2500ft, polok 1000-1500ft, trikok 800-1200ft, rovidnacik 1500ft.
Ciponel eltero arak vannak.
A fent emlitett boltok cipoit 2-3000ft-ert szoktam hirdetni.
Converse cipot adtam el mar 6000ert es 8000ert, szep allapotban.
is 3-4000ft-ert.
En nagyjabol ilyen arakon hirdetek es el is tudom adni oket nagy esellyel. Termeszetesen mindegyik darab hibatlan allapotu.
Neha
Szoktam 5000 es 10000ft-os ruhacsomagokat is csinalni azonos meretekbol, arra is szoktam talalni vevot. Ezek olyan 500-1000ft-os db arra jonnek ki, de nekem igy is megeri.
Amikor hirdetsz keszits fotot a ruhakrol felveve, amennyiben van ra lehetoseged. Mindig tuntesd fel a meretek, akar cm-ben is.
En az olyan termekeket hamarabb megnezem amivel “foglalkoznak”, es nem a parketta kozepere dobjak gyurotten, ahogy a szekrenybol kivettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!