Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen ruhaüzletekben eladókén...

Milyen ruhaüzletekben eladóként dolgozni? Promod, Orsay, Zara, Bershka stb.

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ha van tapasztalatotok ilyen bevásáróközponti ruhaüzletekben, teljes vagy részmunkaidőben. Mennyi a fizetés-mennyi munkáért? Vannak -e egyéb juttatások? Mi volt a feladatkörötök? Melyik üzletben dolgoztatok? Stb stb...Köszi!

2016. nov. 3. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
H&m netto 220 rengeteg munkával napi 10 óra megallas nélkül árupakolás fülkézés pénztár állandó hetvégézés
2016. nov. 4. 09:39
 2/5 anonim válasza:
Borzasztó. Nem érdekel senkit, hogy ember vagy. Nonstop állás, nevetségesen kevés fizetés (25 órán voltam hivatalosan nettó kb 63ért)
2016. dec. 6. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Tally Weijl-ben 800-as órabérben dolgoztam anno
2017. ápr. 14. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
H&M-ben pedig 750
2017. ápr. 14. 11:51
 5/5 anonim válasza:

Tapasztalataim szerint egyikben sem keresed halálra magad, ha nem dolgozol este, hétvégén vagy nem túlórázol (amit nem is mindenhol fizetnek).

Mindenesetre azt tanácsolom, hogy a Mangoba soha ne menjetek dolgozni...

2018. ápr. 19. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!