Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem lenne elonyos...

Szerintetek nem lenne elonyos felvennem a haspolot?

Figyelt kérdés

Nem mondom, h lapos a hasam de azt se h dagi. Kicsi felesleg van rajta de nem durva.

Kepet nemtudok csatolni telefonrol.

Szerintetek a haspolo csak a nagyon lapos hasu lanyoknak all jol?

Nekem van koldok pcm is.

Az is elonyosse teszi sztem h nem feltuno a kicsit husibb hasam .

Koszonom a valaszokat

Olyan ne irjon aki csak bantani akar, h h gondolom meg h hulye vagyok stb. Csak oszinte normalis valaszokat varok :)

2018. jún. 23. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem azt hangsúlyozd, ami szép. Ha jó a lábad, de pocakos vagy, akkor ne haspólót, hanem rövidnadrágot viselj. Sosem értettem, mi ez a mánia, hogy “csak azért is” alapon a létező legelőnytelenebb testrészt hangsúlyozzák.
2018. jún. 23. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem kéne. Ha csak egy kicsi hasad van akkor hasazz otthon és volt nincs. 16/L
2018. jún. 23. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak hasazassal sehogy sem fogja eltuntetni a zsirt onnan, csinalhat akar napi ezret is, nem fog menni.

Szerintem nem gaz, ha van egy kis zsirreteg a hason (mar ami nem olyan, hogy még állva is lóg) nekem jobban tetszik, mint a leszalkasitott kockas, vagy egy sima behorpadt has. Az viszont mar gáz, ha zsirdiszno az illeto, es ugy hordja a (foleg feszulos) haspolot.

De ha ennyire zavar teged a hasad, akkor az aerob/kardio mozgas (esetleg sulyzos edzessel kiegeszitheted, de nemcsak egy teruletre) egy megfelelo dietas etrenddel mehet.

2018. jún. 24. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem.
2018. jún. 24. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
3.: nekem is volt egy kis hasam. Elkezdtem itthon hasizom gyakorlatokat csinalni es hamar lement. Felules, lab emeles, haspres stb.
2018. jún. 24. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Labemeles*
2018. jún. 24. 21:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem nem log a hasam azert 😂

Ja igen azt nem tettem hozza h a lenge haspolokat szeretem.

2018. jún. 25. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!