Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok,10 fokban mit vennétek...

Lányok,10 fokban mit vennétek fel?

Figyelt kérdés
Szombaton kültéri buliba megyek, de estére kb 10 fokot mond :( Ti mit vennétek fel? 😊
2018. jún. 21. 23:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hasonló időben én skater-szoknyás ruhában mentem, tornacipben 30 denes harisnyában, meg bőrkabátban.

Leszarom, ki-mennyire nézett meg, a bulira tökéletesen megfelelt, kényelmes volt, de csajos és este is eléggé meleg.

29n

2018. jún. 22. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:
A farmer póló bőrkabát kombó teljesen jó. Viszont azt is kalkuláld bele, hogy meddig maradtok és mennyire fogtok mozogni. Legutóbbi buliba hasonló szerelésben mentem, hajnal 4 kor amikor leült a buli és csak beszélgettünk már vacogtam kicsit, egy plusz kardigán jól jött volna még.
2018. jún. 22. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ma megyek bulizni, igaz nem szabadtéri, de előtte és utána sokat leszünk szabadban. Én egy térdig érő egyberuhában megyek. Veszek rá egy kardigánt, és egy vékomy dzekit. Lent pedig egy 20 denes harisnya, és bokacsizma.
2018. jún. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!