Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok/hölgyek! Randira mivel...

Lányok/hölgyek! Randira mivel vennétek fel egy ilyen nacit, ha nagyon csinosak és csábítóak szeretnétek lenni?

Figyelt kérdés
Ezen a képen jobbról a 2. (bordó színű) nadrágról lenne szó: [link]

2017. aug. 31. 01:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a link!!!
2017. aug. 31. 01:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a szoknyákat, viszont ez a "tanárnénis stílus" közel áll hozzám. Meg amúgysem szeretnék egy hétköznapi farmerban menni, az szerintem nem való randira. Végtére is egy randevún tetszeni szeretnénk a kiszemeltünknek, illik őt megtisztelnünk azzal, hogy alkalomhoz illően vagyis nőiesen öltözünk fel. :)
2017. aug. 31. 01:41
 3/15 A kérdező kommentje:
2017. aug. 31. 01:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
inkább prűd beütésű minthogy csábító
2017. aug. 31. 02:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Kicsit ódivatünak tűnik nekem.
2017. aug. 31. 06:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Blúzt.
2017. aug. 31. 07:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Valami blúzt, fehéret, krémszínűt vagy feketét.
2017. aug. 31. 10:47
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) A blúzt tűrjem be szerintetek, vagy jobb, ha kívül hagyom?
2017. aug. 31. 11:55
 9/15 anonim válasza:
100%

Valami világos színű blúzt de én ilyen nadrágot inkább nem is vennék fel randira.

Túlságosan hivatalos és visszafogott bár attól is függ mi lesz a program.

Egy egyszerű farmer sokkal jobban illene a legtöbb randi programhoz.

2017. aug. 31. 11:56
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 "Túlságosan visszafogott"? Nem hinném, hogy egy randira kihívóan kéne felöltözni... Inkább az a cél, hogy jó benyomást keltsünk, s a srác le se tudja rólunk venni a szemét. :) Ezt a hatást pedig kihívó, sokat láttató öltözékkel, feszes cuccokkal nem lehet elérni, sőt inkább taszítóvá válik egy ilyen kihívó lány egy fiú szemében. A farmer meg túl fiús viselet egy randihoz, rossz benyomást keltene a randipartnerben. Amúgy egy kis vendéglőben leszünk.
2017. aug. 31. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!