Fiatal lányok! Miért vesztek fel olyan nadrágot, amiből ki van a feneketek?
Figyelt kérdés
Tudom, nem minden fiatal lány ilyen, csak érdekelne, hogy az, aki felveszi a fent említett ruhadarabot, mégis milyen okból teszi.
Bármilyen véleményt elolvasok szívesen a témával kapcsolatban, kívülállókét is.
2018. jún. 21. 13:31
11/21 anonim válasza:
#10, az utolsó bekezdésnek fuss neki még egyszer, mert nem jött össze.
12/21 anonim válasza:
11!
De össze jött mert beszólogatni és füttyögni lehet a tetszést kimutatólag is és te nem írtad hogy milyen értelemben teszik!
A 12-nek meg igaza van teljesen és jól látja a dolgokat.
13/21 anonim válasza:
#3, nyelvtanilag nem jött össze neked, úgy értettem.
14/21 anonim válasza:
Nem tudom mit kottázott el a #3-as versenyző , de te biztosan jobban tudod.
15/21 anonim válasza:
#13-at gepeltem, sorry, de az 1-est nem érzékelte, hát ez van.
17/21 anonim válasza:
Miért, szerinted mit akartam volna a 3-astól? :'D De hát ne hidd el, ha nem akarod, nekem mindegy.
18/21 anonim válasza:
Ja, hogy te engem bhaszogtatsz értem!
Akkor a pitcsagatya szerinted is rendben van és nem közönséges és erkölcstelen.
19/21 anonim válasza:
Időpont ma 09:48
Ki nem szarja le, hogy mi "erkölcstelen". A társadalom maga teremti a fennkölt normáit, ideje lenne megszabadulnia tőlük.
20/21 anonim válasza:
Igaz ma már egy szál juharlevéllel a farkam előtt is mehetnék a járdán, legfeljebb holnaptól divat lenne belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!