Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A vietnámi típusú papucsoknál...

A vietnámi típusú papucsoknál normális, hogy fájdalmat okoz az ujjak közti pánt? Csak meg kell szokni?

Figyelt kérdés
Ipanema papucsról van szó egyébként, nem rossz minőségű.
2018. jún. 15. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Persze, eloszor lehet hogy tori a labujjaid egy kicsit. Par nap alatt megszokod. Azt ne vard meg mig teljesen kidorzsoli hanem minden nap hordd egy kicsit.
2018. jún. 15. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Normális, ezért nem hordok ilyet, mindegyik kényelmetlen.
2018. jún. 15. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom, nem. Batz (lábujjközös) papucs is törte már véresre a lábam, mert nem a nekem való fazon volt. Az Ipanemával pedig pont nem volt semmi bajom, mert az az én lábamra jobban illeszkedett.

Ha nem javul pár napon belül, én nem erőltetném.

2018. jún. 15. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
A papucs az nem utcára való, jó reggelt.
2018. jún. 15. 23:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, miből gondolod, hogy utcára veszem fel? Ha otthon veszem fel, akkor nem úgy nyom a pánt, vagy hogy?

Köszönöm szépen a válaszokat egyébként. Adok még pár napot, hogy szokjam, ha nem sikerül, akkor lemondok róla. Álomkényelmes lenne egyébként a talpa, és nem mellesleg nagyon szép is:)

2018. jún. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!