7500-8000Ft-ért lehet normális PÁNT NÉLKÜLI fürdőruhát venni? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat.2012. jún. 21. 23:02
1/8 anonim válasza:
Èn szupert vettem a kínaiba, 3000 forintèrt, nagy a vàlasztèk ès a 15000res fürdöruha is ugyanabbòl az anyagbòl van mint a 3000-res! Megkell talàlni a legszebbet mert igaz hogy vannak elèg ocsmànyak de töre cukik is vannak
2/8 anonim válasza:
Ha jol tudom akkor a Mammutban a Tezenisben kapható. Remélem segítettem :)
3/8 anonim válasza:
Hm-ben 1290.- az alsó a felső meg talán 1990.- valahogy így. de simán megvan 5-ből. És ha kék felső tetszik meg fekete alsó úgy is tudod venni.:)
4/8 cukrosbrios válasza:
[link] ezek H&M-es fürdő rucik szerintem jól néznek ki és bőven a 7-8ezres kategóriák.
5/8 anonim válasza:
kevesebből is simán...ahogy mondták előttem is a h&m-et,a kínait,de vannak a new yorkerben és hasonló boltokban....és olyan 3000-5000.- között már nagyon jók vannak
6/8 anonim válasza:
én tavaly H&M-ben vettem 6000-ért :) csak azért nem szeretem mert pl csúszdázásnál mindig felszokott csúszni :(
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Egyébként nem nagyon szeretek csúszdázni, szóval az a veszély nem hiszem, hogy fenyeget. :D
2012. jún. 22. 13:09
8/8 anonim válasza:
hát...ha jön egy nagyobb hullám...:D sose lehet tudni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!