Hogyan kompenzálhatnám, ha úgy érzem csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 21:45
1/13 Metionin válasza:
Szép haj, szép bőr, szép smink, igényes ruhák, sport. Mármint külsőleg.
3/13 szilver69 válasza:
1# ha fiú akkor mi van... Ne problémáz azon úgyis akart akinek tetszeni fogsz, csak lehet ha eddig rossz társaságban próbálkoztál.
4/13 Token válasza:
A szépség relatív. Abszolút értelemben, aki fiatal és egészséges az szükségszerűen szép is.
De elmondok egy történetet: Bankokban voltunk egy táj fizikális masszázs szalonban. Nyolcan voltunk egy szobában, nyolc tatami volt lefektetve, oda jöttek a masszír nők. Nekem egy olyan csúnya nő jutott, hogy azt gondoltam, bebújok a tatami alá. Ez a nő elkezdett masszírozni és 5 perc múlva, ténylegesen, fizikálisan is szépnek láttam.
5/13 Metionin válasza:
#3 ha fiú akkor max kiveszi a sminket de normális frizurája, ápolt bőre, stb. neki is lehet.
6/13 Meton válasza:
A csúnyaság relatív. Persze Quasimodo-ban elég nehéz a szépséget megtalálni, de aki látta a filmet, a végére azért még ő is megszépült kicsit. Sokat kell beszélgetni, barátkozni és akkor nő az önbizalmad. Minél több az önbizalmad, annál jobban megszépülsz.
7/13 anonim válasza:
Az igazi szépség belülről fakad. Próbálj meg a viselkedéseddel kitűnni a "szépek " közül!
8/13 anonim válasza:
Tudás, stílus, határozottság, empátia(nem naivitás)
9/13 anonim válasza:
Mindig tarts magadnál 1 milliót készpénzben. Sokkal jobb lesz, meglátod.
10/13 anonim válasza:
A szépség megítélése szubjektív dolog, ami régen szép volt ma nem. Gondoljunk a "dekameroni" női ideálra.Magaddal kell elhitetned, hogy szép vagy, igen ha sikeres leszel szebbnek látod majd magad, tanulj légy stabil. Akit most szépnek lát mindenki az nem biztos, hogy később is az lesz. Tanulj légy jó, legyél kedves azokhoz is akik elveszik a hitedet, hogy szép vagy. Törekedj kapcsolatra, és majd ő elhiteti veled, hogy te vagy a legszebb a világon. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!