A 3 nadrág közül melyik kettőt válasszam?
2018. jún. 14. 18:55
21/24 anonim válasza:
Nem hát. Pont attól, hogy a másik nem hordja, mi is ezt írtuk.
22/24 anonim válasza:
20-as!
Most csak én leszek lehordva vagy a 17-es kislexikon is?
23/24 anonim válasza:
Egyik se rossz, én is nehezen döntenék. Az elsőnek a harmadikhoz képest erősebb a kifehérített rész combon, ami tetszik, mert nem olyan egyszínű steril. Viszont felül sliccmagasságban az a sávos koptatás nem annyira jön be, meg több rajta a hülye kiszakítás, szóval fogalmam sincs. Szürkében én ritkábban gondolkozok, pláne nyárra, de szerintem az nagyon jól el lett találva, főleg az előoldal. Itt igazából az a legjobb, az arany középút lenne a két kék között, ha lett volna ez kékben, de jó ez a szürke is. Az első kék formátlan térdtől lefelé, a szürke viszont szépen domborítja a vádlit. Lehet, ez csak a modell lába miatt van. Szürke felé hajlanék, aztán a két kék közül meg aszerint válassz, hogy sterilebb (visszafogottabb) vagy erősebben koptatottakat szeretsz hordani.
24/24 anonim válasza:
a második és a hamadik:) imádom ezeket egy fiún
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!