Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A 3 nadrág közül melyik...

A 3 nadrág közül melyik kettőt válasszam?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2018. jún. 14. 18:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9,ízlések és pofonok :)

10,köszi ,ez megnyugtató :D.

2018. jún. 14. 20:05
 12/24 anonim válasza:
41%

/az vagyok akinek tetszik/

szerintem sokkal jobb a skinny, tök idiotán áll egy srácon amikor a combjára tapad, a vádlijára pedig nem, és a cipő fölött teljesen szétáll a nadrágxd

Mellesleg tényleg izlések és pofonok, bár szerintem manapság a legtöbb lány az ilyen nadrágot preferálja:)

2018. jún. 14. 20:15
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

Egyiket sem.

Ami lányokon jól áll, az fiún nőies lesz.

2018. jún. 14. 20:41
 14/24 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez alapvetően férfiakra készült nadrág.
2018. jún. 14. 20:45
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Ember, ne azzal foglalkozz már, hogy kinek mi a véleménye, azt vedd fel, ami neked tetszik!

Azin meg ne aggódj, hogy tetszeni fogsz-e a lányoknak. Az ilyen kérdéseknél mindenki beleköt valamibe, minden cuccnak vannak kedvelői és utálói is. A valóságban igazából csak az a lényeg, hogy te magad jól kombináld a dolgokat, legyen saját stílusod, és ami a legfontosabb, önbizalommal viseld a neked tetsző ruhákat. Ez az, ami megfog minket egy fiúban. Mivel mindekinek más az ízlése, nem lehet mindenkinek megfelelni. Ezért kell saját magadnak megfelelned. Egy páron belül sem azt hordják a szerelmesek, amiket a másik adna rájuk...

Azt a kettőt vedd meg, amelyikekben a legjobban éreznéd magad!

2018. jún. 14. 21:39
 16/24 anonim ***** válasza:
39%

9-es.

A bővebb meg öreges!

Minnél szűkebb annál jobb ,persze formás lábakon.

2018. jún. 14. 22:06
 17/24 anonim ***** válasza:

14-es

Azért, mert azt írják fölé?

Én ezzel azt akartam mondani, hogy ettől még nem lesz az. Minél jobban mutat egy ruhadarab (mármint a fazon) egy nőn, annál kevésbé férfias. Ezért nem való a férfiakra farmercicanaci, meg szandál, meg vékony vádlit csináló titokzokni, ahogy hasvillantó póló, szoknya, nejlonharisnya vagy tanga se, hogy "egyértelműbb" dolgokat is mondjak.

Télen ez a naci meg különösen katasztrófa, felette a nagykabát, mint egy nagy gömb, benne 2 pipaszár alulról beszúrva, komolyan, mint egy jóllakott csirke.

2018. jún. 14. 22:38
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

17!

Amit írtál a fiúkról az pont illik a lányokra is!

A boyfriend farmer sem attól női hogy oda van írva fölé mivel az férfi fazon, az acélbetétes bakancs sem attól női hogy van kis méretbe mert van kislábú fiú is csak ezzel védekeznek a kis lányok hogy ettől női, de rajtuk mindkét cucc szharúl néz ki.

Nem beszélve a férfi polókról , ruhákról amiket kimondottan a férfi osztályról vásárolják!

Na erről ennyit...

2018. jún. 15. 07:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az első kettőt. A harmadiknak a színe nem szép.
2018. jún. 15. 10:50
 20/24 anonim ***** válasza:
#18, nem néznek ki sz*rul a nőkön a férfi ruhák, és férfiakon a női ruhák sem. Nem attól fog valami sz*rul kinézni, mert a másik nem hordja. Az, hogy valami/valaki sz*rul néz ki az ettől független.
2018. jún. 15. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!