Az utcán majdnem minden nőre a következő ruhák jellemzőek: sportcipő, szakadt farmer stb.
Ha látok egy nőt tényleg magassarkúban, szoknyában, ízlésesen, nőiesen felöltözködve az szinte tutti, hogy 40 feletti. A fiatalok miért nem öltöznek így?
Mert az a korosztály még tudta milyen nőnek lenni.
A mai kis lányok inkább fiúk mint nők...
2018. jún. 14. 21:33
12/17 anonim válasza:
Mert kényelmes? Miért a férfiak minden nap öltönyben járkálnak? Hol van az előírva, hogy egy nőnek minden nap magassarkúban és szoknyában kell végigrohannia a napot? Bár megnézném ahogy egy árufeltöltő miniszoknyában pakolja ki a tejet... el ne hidd.
2018. jún. 14. 22:14
13/17 anonim válasza:
24 éves vagyok, a hét legnagyobb részében magassarkú és szoknya/ruha van rajtam, elegánsan öltözködöm (leginkább a munkám miatt). De bevallom őszintén, bármennyire nézek ki mások szerint jobban ilyen szettben, profi sminkben és beszárított hajjal, sokkal jobban érzem magam farmerben, Vans cipőben, sima pólóban és smink nélkül. Szerencse, hogy a vőlegényem szerint sem elvárás a hétvégi kirándulásra a kiskosztüm tűsarkúval. :)
2018. jún. 15. 02:27
14/17 anonim válasza:
Miért kéne nekem 8-9 órán keresztül magas sarkúban feszengenem fájós lábakkal?
Pont leszarom a "nőcis kinézetet" - aki nő, az sportcipőben is az! -, és azt húzom fel, ami kényelmes.
Azok a nők sem jókedvükből parádéznak, hanem mert a dress code megköveteli tőlük.
2018. jún. 15. 13:11
15/17 anonim válasza:
Dressz kód mi?
Ez csak akkor működik ha találsz olyan akaratgyenge embereket akikre rá lehet ezt erőszakolni!
Ha senki sem lenne hajlandó elviselni hogy idegenek mondják meg hogy mit vegyen valaki a testére akkor ez egy idő után zsákutcába torkollana.
2018. jún. 15. 19:43
16/17 anonim válasza:
Nem tudom hol élsz, de elég érdekes amit írsz. Én nem pesten lakok, de nagyon sokat járok pestre az iskola miatt és mert általában arra van dolgom. Én is nőiesen, csinosan öltözködök, magassarkú, egyberuha..stb. illetve rengeteg fiatal lányt látok, akik szintén nagyon csinosak, itthon és a városban egyaránt. :) 16/L
2018. jún. 21. 11:23
17/17 anonim válasza:
Nem azért öltözködöm így, mert bárki is megkövetelné, hanem mert én így érzem jól magam. Valakinek a sportcipő a kényelmes, van akinek a magassarkú a természetes. :) 16/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!