Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a kedvenc melltartómárk...

Melyik a kedvenc melltartómárkátok?

Figyelt kérdés

Ideje megválnom a mostanitól, de nem igazán vagyok ott a márkák terén, ezért kérdezlek Titeket.

Viszonylag olcsóbb kategóriában érdeklődnék (5000 forint körül már lehet jókat kapni, nem?)

Legyen ugye kényelmes, tartós, és másik szempontból is tartós :)

És semmiképp sem push-up!

Nincs extrém méretem, de pont elég ami alapból van (kicsit sok is, de a leszorítós melltartók nem túl egészségesek)

Köszönöm a válaszokat! :)

2018. jún. 10. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legkedvencebb a Triumph, de az nem épp az olcsó kategória.

Tezenisben és H&M-ben vettem pár jót, azokat érdemes kipróbálni.

2018. jún. 11. 00:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Én amióta rátaláltam Lemila terméket veszek.

Igen ezzel van "tele" a kicsi kínai, de nem igazán tudják, hogy magyar manufakturából indultak. Ennek a mérete, a kosara, a mindene az amit elvárok. Utoljára egy éve vásároltam be, de nem látod rajtuk, tartják a formájukat mindenhol(vállpántot se kellett állítani azóta, hogy megvettem)

2018. jún. 11. 05:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Triump, Sloggy bár ezek elég drágák.

A H&M-es melltartók is jók de azt vettem észre hogy pár hónap hordás után a kosár felső pereme alatt mintha elcsúszna a szivacs és annyira kifelé áll a perem hogy bármilyen ruhán jól láthatóan átüt :(

2018. jún. 11. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Thriump és Skinny.

Igaz ott inkább 10+-osak a melltartók, de nagyon jól bírják a gyűrődést.

2018. jún. 11. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
h&m
2018. jún. 14. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!