Fiúk, ti fel mernétek venni átlátszóan vékony, lenvászon anyagból készült fehér nadrágot nyáron?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek panaszkodtam, hogy nem bírom nyáron a vastagabb szövet- meg farmeranyagú nadrágokat és bermudákat, vékonyabb, szellős anyagú nacit szeretnék. Ő vett nekem egy fehér, nagyon vékony anyagú nacit, de ahogy felvettem, még a boxerem mintázata is tökéletesen kivehető volt a nadrág anyagán keresztül, sőt a lábamon lévő forradás csíkja is átlátszott. Én nem merek felvenni ennyire erősen átlátszó nadrágot. A barátnőm szegény meg van kicsit sértődve, mert szeretettel vette a nacit, és a méret pont jó is, csak legalább más színű lenne. Ha sötétebb színű lenne - akár ugyanebből az anyagból - csak nem látszana ennyire át. Ez valami rémesen magamutogató nadrág.2018. jún. 9. 09:09
1/7 anonim válasza:
Van fehér lennadrágom, felveszem, nyilván olyan felsőrésszel, ami fedi a seggem. Fehér, fekete alsónadrágot ne vegyél alá, mert átlátszik.
2/7 anonim válasza:
Hobbiboltokban lehet kapni olcsón ruhafestéket, így lehetne egy szellős, kényelmes, de nem fehér nadrágod :)
3/7 anonim válasza:
Én alapból nem vennék fel fehér nadrágot mert nem vagyok festő.
Vegyél fel rövidnadrágot és kész, a fehér hosszú nadrág meg amúgy sem elegáns tehát értelme nem sok van.
4/7 anonim válasza:
Nekem volt még kb 15 éve lenvászon fehér gatyám a trapézszárú retróidőszakban, én úgy oldottam meg, hogy nem húztam alá alsót. Ami meg átsejlett a fszomból az meg volt a napi nem várt élmény a nőknek
5/7 anonim válasza:
Nekem is van feher nadrágom es vagy feher boxer veszek alá vagy feher fecske alsot es így nem érdekel h atlatszik
6/7 anonim válasza:
Simán!
És ha megnézed a nők ruhatára sokkal praktikusabb ,kényelmesebb mint a férfiaknak szánt!
Én a párom farmerjait hordom amiket rendelt és nem lett jó neki és sokkal jobban nyúllik és vékonyabb mint a férfi merev ,vastag kidolgozatlan szharok.
Sőt ,nyáron harisnya zoknit hordok a vastag pamut helyett amit télen viselnek a férfiak.
Így aztán szerintem nyugodtan vedd fel ha nem akarsz megsülni.
7/7 anonim válasza:
Aki 30 fokban boxert hord a gatya alatt, az ne csodálkozzon, hogy melege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!