Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha tele van a lábam szőrbenövé...

Ha tele van a lábam szőrbenövéssel vehetek fel rövidet?

Figyelt kérdés
Nagyon gusztustalanul néz ki, de már megbolondulok a melegtől.
2018. jún. 7. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
En nem vennek.
2018. jún. 7. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
En ugyanugy felveszem. Bar nekem csak piros foltok vannak a lábamon. Olyan mint az allergia. En ugy vagyok vele, h akinek nem tetszik, ne nézze. Ilyen melegbe tenyleg nem lehet kibírni hosszu nadrágba.
2018. jún. 7. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hófehér, narancsbőrös, összeérő-rezgő combjaim vannak és mindenhol végig kivagyok pattogva és tiszta seb vagyok. Pont letojom hogy ez kit zavar kit nem. Nem fogok még hosszúnadrágot felhúzni hogy mégjobban befülledjen a lábam
2018. jún. 7. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szarj le mindenkit. Csak neked feleljen meg.
2018. jún. 7. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor gyantáztam az én lábam is tele volt, de én felvettem. Most borotválom,így meg fekete pöttyös, tüsis,met nagyon erős szőröm van, de nem érdekel, így is felveszem...
2018. jún. 8. 06:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy felvehetsz, nem hinném, hogy bárki nézegetné a lábad tökéletlenségeit (magamból indulok ki :D ). Bár szerintem menj el valami kozmetikushoz, vagy bőrgyógyhoz, hátha tudja valamelyik kezelni, nehogy később nagy baj legyen a szőrbenövésekből. :/
2018. jún. 8. 13:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, vegul felvettem, es tenyleg nem erdekelt senkit, egy ido utan meg en is elfelejtettem.🙂
2018. jún. 8. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!