Ha tele van a lábam szőrbenövéssel vehetek fel rövidet?
Figyelt kérdés
Nagyon gusztustalanul néz ki, de már megbolondulok a melegtől.2018. jún. 7. 18:53
2/7 anonim válasza:
En ugyanugy felveszem. Bar nekem csak piros foltok vannak a lábamon. Olyan mint az allergia. En ugy vagyok vele, h akinek nem tetszik, ne nézze. Ilyen melegbe tenyleg nem lehet kibírni hosszu nadrágba.
3/7 anonim válasza:
Hófehér, narancsbőrös, összeérő-rezgő combjaim vannak és mindenhol végig kivagyok pattogva és tiszta seb vagyok. Pont letojom hogy ez kit zavar kit nem. Nem fogok még hosszúnadrágot felhúzni hogy mégjobban befülledjen a lábam
4/7 anonim válasza:
Szarj le mindenkit. Csak neked feleljen meg.
5/7 anonim válasza:
Amikor gyantáztam az én lábam is tele volt, de én felvettem. Most borotválom,így meg fekete pöttyös, tüsis,met nagyon erős szőröm van, de nem érdekel, így is felveszem...
6/7 anonim válasza:
Persze, hogy felvehetsz, nem hinném, hogy bárki nézegetné a lábad tökéletlenségeit (magamból indulok ki :D ). Bár szerintem menj el valami kozmetikushoz, vagy bőrgyógyhoz, hátha tudja valamelyik kezelni, nehogy később nagy baj legyen a szőrbenövésekből. :/
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, vegul felvettem, es tenyleg nem erdekelt senkit, egy ido utan meg en is elfelejtettem.🙂
2018. jún. 8. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!