Hétköznapra egy ilyen összeállítás túlzás lenne? Vagy?
2018. jún. 7. 13:16
11/17 anonim válasza:
Nem, ha te egy igazi nő vagy aki ad magára.
Én nagyon szeretem az ilyen öltözködésü nőket mert nagyon szexik és elegánsak.
F
12/17 anonim válasza:
Eléggé, biztosan baromi kényelmes lehet, főleg, ha még bele is izzadsz...
13/17 anonim válasza:
Inkább csak baromi ízléstelen. A ruha + magassarkú kombóval nincs gond de ez a ruha különösen gusztustalan, bár látom román oldalról linkelted úgyhogy nem csodálkozom:D
14/17 anonim válasza:
Túlzás. Plusz a ruha iszonyat gagyinak néz ki, egy semmi olcsó vacak.
A cipő csinos, jólkihasználható darab az amit szinte bármilyen ruhával felvehetsz és egy farmer póló szettet is feltud dobni.
15/17 anonim válasza:
ez a ruha ezekkel a béna csillogó virágokkal mindebhova túlzás. a cipő nem is illik hozzá
16/17 anonim válasza:
Ezt a ruhát egy bolgár menyasszonyvásáron tudnám csak elképzelni valami szegény 14 évesen, akit a szülei kivetettek iskolából, hogy férjhez menjen.
A cipő viszont nagyon szép! Ha szeretsz hétköznap is nőiesen, csinin öltözködni, inkább keress egy farmert, ami tökéletesen néz ki rajtad és azt hordd csini blúzokkal és ilyen cipőkkel. Arra ügyelj, hogy mindig legyen tiszta!
17/17 anonim válasza:
Túl alkalmi szerintem, hétköznapra túlzás. Szerintem egy sima egy színű ruha még jó lehet a cipővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!