Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúnak télen harisnya?

Fiúnak télen harisnya?

Figyelt kérdés
Télen a nagy hidegben szoktam nylonharisnyát felvenni a nadrág alá, de nyilvánosan sohasem. Más is szokott vagy csak én?

2018. jún. 7. 11:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
80%

Június van, hogy jut ez eszedbe? :D

Egyébként meg, nem tök mindegy, ha nadrág van rajta? Szerinted ki látja? És még ha látná is, kit érdekel? Fáztál. Miért ne vehetnél harisnyát?

2018. jún. 8. 20:03
 12/34 anonim ***** válasza:
52%

Na most én a válaszolókra való tekintettel a következőket mondanám véleményként!

Én egy 40 éves férfi vagyok, de soha egyetlen férfi kollégámon az öltözőben nem láttam nejlonharisnyát, SOHA! De jégeralsót( persze ezt a hideg évszakokban értem),cicagatyát, mackóalsót, meg kötött pamutharisnyanadrágot annál inkább.Én az utóbbit szoktam felvenni.Nézzük onnan, hogy ugye lábfejes, tehát ha ráhúzok egy zoknit, már duplán védve van a lábam a hideg ellen.Igen azt a régi retro fajta kötött bordásat szeretem.Dereka meg felér majdnem a mellkasomig, így a vesémet is védi.A jégeralsót azért nem szeretem, mert buggyos, parasztbácsis kinézete van, a mackóalsó meg nagyon vastag.Jobb a pamuthsrisnyanadrágot viselni a farmer alatt.Mivel ezeket a harisnyákat már sajnos itthon nem lehet kapni, igy külföldről kellett rendelnem. Szeretem a fehéret, szürkét, drappot,ésva kék színűt is!

2018. jún. 9. 23:05
 13/34 anonim ***** válasza:
38%
Nejlonharisnyának mi értelme van? Próbáltam egyszer - 5 fokban, de nem melegitett semmit sem.Aztán le is cseréltem pamutra.Az az igazi!
2018. jún. 9. 23:28
 14/34 anonim ***** válasza:
56%
13, kinek a pap, kinek a papné. Azért egy 40-50 denes nylonharisnya is tud melegíteni, mivel nylon, nem nagyon engedi el a test hőjét. És akinek a nylon jobban bejön, nekem is pl, az sose fog mást felvenni. Én nem csak hideg ellen szeretem a nylonharisnyát, ilyenkor is szoktam rövidnadrághoz felvenni.
2018. jún. 10. 09:49
 15/34 anonim ***** válasza:
46%
Hát, ha bejön neked a nejlonharisnya, akkor viseld egészséggel! De én biztosan nem fogom magamat abban égetni, annyi Szent!
2018. jún. 10. 12:23
 16/34 anonim ***** válasza:
40%

12.

talán azért nem láttad őket nejlonharisnyába mert nem tájékozódtak!

Mivel 1996-óta gyártják nem tegnapi találmány.

15.

Mivel van férfiben is így nem kell égetni magad!

A nők sem égetik magukat a nadrágba pedig férfi ruha,csupán a hiúk vannak így vele.

2018. jún. 10. 18:52
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem semmit nem égő viselni, ameddig a viselője azért teszi, mert jól érzi magát benne. Nem égő egy nőnek férfi, és nem égő egy férfinak női ruhát hordania. Mindenki azt hord, amit akar. Nőjetek már fel, és ne mások véleményével foglalkozzatok, hanem éljétek a saját életeteket.
2018. jún. 10. 20:11
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

17-es

Az óvodában, meg az iskolában lehet, hogy így van. De aztán munkahelyen, eseményeken másnak is öltözködünk. Ti mind gyerekek vagytok, vagy mi ?

2018. jún. 10. 22:03
 19/34 anonim ***** válasza:
Akkor se láttam egyetlen férfi kollégámon se nejlonharisnyát soha!
2018. jún. 10. 22:14
 20/34 anonim ***** válasza:

#18, munkahelyeden talán röntgenszemei vannak az embereknek, hogy a nadrágod alatt meglátnak egy harisnyát? Az elég para.

Egyébként meg értelmesebb, nyitottabb, és nem begyöpösödött emberekkel tele lévő helyeken nem ítélnek meg az öltözködésed alapján, főleg, ha szükségből veszel fel azt, amit (lásd: hideg) És még mindig felnőttekről beszélünk.

2018. jún. 11. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!