Mennyit vásároltok? Mert én úgyérzem mostanában elég sokat?
Én havonta kb. 20 ezret költök ruhákra (sminkre nem, csak ha valami kell).
Veszek turikban is ruhákat, amúgy Tally, Zara, Pimkie, Terranova főleg.
Túl sok cucc nem jön ki ennyi pénzből.
Én úgy "szerzek" pénzt, hogy a felesleges cuccaimat eladom a Teszveszen. Ez van, hogy havi 30- 40 ezer is összejön. Ennek egy részét magamra költöm (és a kislányomra) a többit arra, amire szükségünk van.
(Mivel GYESEN vagyok, ezért szinte csak a párom fizetése van, így néha jól jön ez a kis pénz)
25, L
Én is rengeteget vásárolok, kb kéthetente. Havi szinten kb 40 ezret költök sminkekre, ékszerekre, ruhákra. Mondjuk szerencsére apuék mindig adnak pénzt.:)
16L
Főleg ruhákat, cipőket.
Inkább a turikban vett cuccokat adom el, azokon még egy kis nyereséget is lehet produkálni. Megveszed 4-500ért, eladod 8-900ért pl. Nem direkt, úgy vagyok vele, hogy felteszem egy picit többért mint amennyiért vettem, és ha nem megy el, addig az árig lemegyek amennyiért vettem.
De általában elviszik szinte rögtön.
Nem üzletiesen csinálom, csak mégsincs rá szükségem stb és így eladom.
Márkásabb ruhákat ritkán teszek fel, mert azokat csak veszteséggel lehet eladni, persze kivéve ha extra leárazva vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!