Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyit vásároltok? Mert én...

Mennyit vásároltok? Mert én úgyérzem mostanában elég sokat?

Figyelt kérdés
Kéthetente kb elmegyek és veszel pár cuccot, nem a legdrágábbakat, de akkoris. 15 vagyok, és sok éve gyűjtöm a zsebpénzem, most meg már a felét elköltöttem a 3 éve spórolt pénzemnek :O De olyan jó cuccokat lehet kapni :D És úgyérzem érzékem is van a divathoz :D de mivan ha jövő évben más lesz a divat, én meg megveszek egy csomó cuccot és akkor már nemfog tetszeni
2010. jún. 15. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálam meg pont a sminkeknél van így,minden pénzemet sminkre költöm,de már betegesen eddig a legnagyobb összeg amit egy drogériában hagytam az 39 ezer forint volt,csak smink mondjuk itthon volt nagy kiakadás,mert akkor kellett volna tavaszi ruhákat vennem:D
2010. jún. 15. 23:34
 2/8 anonim ***** válasza:
én is rengeteget vásárolok..:D minden héten megyek..és ugyvagyok vele hogy ha megteccik vmi akk megveszem..a baj az hogy mindig teccik vmi xD dehát ezvann:D
2010. jún. 16. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Én most az utóbbi hónapokban visszafogom magam, mert fesztiválra gyűjtök, de nagyon nehéz... :S
2010. jún. 16. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Én havonta kb. 20 ezret költök ruhákra (sminkre nem, csak ha valami kell).

Veszek turikban is ruhákat, amúgy Tally, Zara, Pimkie, Terranova főleg.

Túl sok cucc nem jön ki ennyi pénzből.

Én úgy "szerzek" pénzt, hogy a felesleges cuccaimat eladom a Teszveszen. Ez van, hogy havi 30- 40 ezer is összejön. Ennek egy részét magamra költöm (és a kislányomra) a többit arra, amire szükségünk van.

(Mivel GYESEN vagyok, ezért szinte csak a párom fizetése van, így néha jól jön ez a kis pénz)

25, L

2010. jún. 16. 10:30
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Ez az eladás jó ötlet! Havi 30-40 ezer? és miket adsz el? Csak ruhákat? És kb mennyiért adod hogy ilyen sok összejön?
2010. jún. 16. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is rengeteget vásárolok, kb kéthetente. Havi szinten kb 40 ezret költök sminkekre, ékszerekre, ruhákra. Mondjuk szerencsére apuék mindig adnak pénzt.:)

16L

2010. jún. 16. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Főleg ruhákat, cipőket.

Inkább a turikban vett cuccokat adom el, azokon még egy kis nyereséget is lehet produkálni. Megveszed 4-500ért, eladod 8-900ért pl. Nem direkt, úgy vagyok vele, hogy felteszem egy picit többért mint amennyiért vettem, és ha nem megy el, addig az árig lemegyek amennyiért vettem.

De általában elviszik szinte rögtön.

Nem üzletiesen csinálom, csak mégsincs rá szükségem stb és így eladom.

Márkásabb ruhákat ritkán teszek fel, mert azokat csak veszteséggel lehet eladni, persze kivéve ha extra leárazva vetted.

2010. jún. 16. 19:41
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ. pont hogy nem márkás ruhára gondoltál nem? :D Vagy hogyhogy a márkásat nem lehet eladni?
2010. jún. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!