Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sportcipő, farmer, ing és...

Sportcipő, farmer, ing és nyakkendő gáz?

Figyelt kérdés

Jövőhéten lesz egy vizsgám egyetemen. Csak írásbeli. Egyik szaktárs mesélte, hogy a hallgatók majdnem fele ki se öltözik ehhez a vizsgához. Felvesz valami sötét nadrágot, meg nem agyonmatricázott pólót...

Én világoskék ing, sötétkék nyakkendő, fekete nadrág (nem farmer anyaga van... szövetnadrág szerűség) és egy fekete nike sportcipőt vennék fel (a logó fehér). Ebből a cipő lóg ki szerintem, hogy nem teljesen fekete.

Van rendes öltönynadrágom és alkalmi cipőm... de ezeket már túlzásnak tartanám felvenni, ha a többségen még ing se lesz.

Szerintetek? Fiú vagyok

2018. máj. 28. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Cipődröl szurj be egy képet hogy pontosan melyik fajta de az összképet nagyon eltudja rontani ha már ott a kék ing meg a nyakkendő .

Ha van lehetőség szolidabb csukát válassz vagy az ing nyakkendőt fogd szolidabbra.

2018. máj. 28. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
valami más cipőt vegyél fel, nem passzol a többi ruhához, főleg a nyakkendővel néz ki rettentő hülyén
2018. máj. 28. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ennyi erőből, hogy itt kérdéskedel, meg 4-ből 3 ruha úgyis kiöltözős, akkor már csak nem szakad le az ég, ha cipőt is cserélsz... nem is értelek. Én mondjuk az a fajta vagyok, akinek amíg nem írják direktben elő, fel nem venne semmiféle ünneplő ruhát, mert hányok tőle. Max annyi, hogy színben és küllemben valami normálisabb utcai ruhát, ami akár mutathat jobban is.
2018. máj. 28. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen többszínű, márkázott edzőcipő nem megy ilyen szetthez... egy sima fekete csicsázatlan még elmenne. Ha már inget, nyakkendőt veszel, akkor már ki fogsz tűnni közülük, az már nem a cipőn fog múlni.
2018. máj. 29. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs megszabva, hogy miben kell menni, akkor tök fölösleges. Azt bírom, mikor valaki öltönyben jön és hozzá felvesz egy sportcipőt. :D

Egyszínű, lapos talpú cipő bőven jó lesz. (fekete, barna színben főleg)

2018. jún. 26. 07:30
 6/6 anonim válasza:
Figyelj, a lényeg, hogy hozd magad, ha te ki akarsz öltözni, öltözz ki.Nem esz meg miatta senki, sőt lehet, hogy azt gondolják rólad, hogy igényes vagy.A lényeg, hogy hozd önmagad.
2018. dec. 4. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!