Sportcipő, farmer, ing és nyakkendő gáz?
Jövőhéten lesz egy vizsgám egyetemen. Csak írásbeli. Egyik szaktárs mesélte, hogy a hallgatók majdnem fele ki se öltözik ehhez a vizsgához. Felvesz valami sötét nadrágot, meg nem agyonmatricázott pólót...
Én világoskék ing, sötétkék nyakkendő, fekete nadrág (nem farmer anyaga van... szövetnadrág szerűség) és egy fekete nike sportcipőt vennék fel (a logó fehér). Ebből a cipő lóg ki szerintem, hogy nem teljesen fekete.
Van rendes öltönynadrágom és alkalmi cipőm... de ezeket már túlzásnak tartanám felvenni, ha a többségen még ing se lesz.
Szerintetek? Fiú vagyok
Cipődröl szurj be egy képet hogy pontosan melyik fajta de az összképet nagyon eltudja rontani ha már ott a kék ing meg a nyakkendő .
Ha van lehetőség szolidabb csukát válassz vagy az ing nyakkendőt fogd szolidabbra.
Ha nincs megszabva, hogy miben kell menni, akkor tök fölösleges. Azt bírom, mikor valaki öltönyben jön és hozzá felvesz egy sportcipőt. :D
Egyszínű, lapos talpú cipő bőven jó lesz. (fekete, barna színben főleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!