Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron ciki sportmelltartóban...

Nyáron ciki sportmelltartóban futni (Bp. -en)?

Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok: [link]

2018. máj. 20. 00:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Erre való :D
2018. máj. 20. 11:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Pont pestre mondják azt hogy semmi nem ciki.
2018. máj. 20. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
A sportmelltartó az egy melltartó. Nem megerőltető mondjuk egy crop topot venni fölé. Én sem futok boxeralsóban. Pedig biztos kényelmes lenne a 40 fokban.
2018. máj. 20. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nincs semmi gond, a bunkó parasztok akkor is beszólnak ha ballonkabátban futsz, normális embert meg nem fog zavarni, nem anyaszült meztelenül futsz (normális embert még az sem zavarná max megnéznének páran). Meg aztán, ezek pont erre lettek kitalálva, így kényelmes, nem értem mi ezzel a baj. Nem a 16. században vagyunk már. A fővárosban amúgy is látni olyanokat is nyáron, főleg turista csajokat akik bikinifelsőben mászkálnak, ők sem zavarnak senkit. Nyugodtan fussál sportmelltartóban, ha úgy kényelmesebb. De azért ússza az izzadságban 40 fokban mert a prűdek szerint az nem illik.
2018. máj. 21. 23:55
 15/15 anonim ***** válasza:
*Ne azért ússz, elnézést.
2018. máj. 21. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!