Nyáron ciki sportmelltartóban futni (Bp. -en)?
Miért akarsz abba futni annyira megerőltető felvenni egy atlétát
2018. máj. 20. 00:27
2/15 A kérdező kommentje:
Ha kinnt meleg van, akkor plusz tehernek érzem az atlétát sokszor (ilyen 20km+ távokon). Futós atlétából van kb 5 db-om, ezért gondoltam, hogy nyáron praktikusabb lenne nélküle (nyilván 2x nem veszem fel ugyanazt, de mosni sem tudok ilyen sűrűn)
3/15 anonim válasza:
Ha nagy melled van igen ha nem akkor nem illetve az is számít hogy milyen környezetben futsz (pl: Margitsziget rekortan kör vagy a nyugati pályaudvar mellett) tehát ahol sok ember van és sétálnak tehát "civilek" akkor ott ciki de ha olyan helyre mész ahol rajtad kívüleg 30 futó van itt nem az
2018. máj. 20. 00:50
Az attól függ, hol. Ha olyan helyen futsz, ahol nincs sok "civil", hanem inkább sportolók vannak többségben, akkor nem. (Bár én akkor is vennék fel pólót) Olyan helyen viszont, ahol sok "civil" van, háááát, nem is az, h ciki, szerintem inkább közönséges. Azért mert sportoláshoz van, attól az még melltartó, és hát nem nagyon szoktunk melltartóban flangálni nyilvános helyen...
2018. máj. 20. 00:56
Utolsóval értek egyet. Én például szeretek városban futni, hülyét is kapné, ha sportmelltartóban futva mindenki megbámulna meg beszólogtnának (ha rendesen felöltözöm, akkor is kapok eleget.)
Ha vidéken futsz, erdőben stb, akkor viszont belefér :)
2018. máj. 20. 00:58
Nincs olyan top, ami nem nagyobb egy sportmelltartónál, de mégse egyértelműen melltartó? A profik is olyasmiben futnak.
2018. máj. 20. 05:17
Dehogy ciki. Amiket linkeltél, azok nem csak sportmelltartók, hanem topok is egyben (tulképp. olyan topok, amik valamennyire leszorítják, alátámasztják a mellet). Nem kell fölé semmi.
2018. máj. 20. 06:35
[link]
Elég sokan edzenek ilyenben, azért van.
2018. máj. 20. 06:39
Miért szexualizálnak egy funkciós viseletet?
Bécsben a Karlsplatzon szoktam sportmelltartóban futni nyáron, szerintem minimum 9 japán család fényképein rajta vagyok a háttérben. Senki soha nem szólt semmit.
2018. máj. 20. 10:23
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még!
Nagyon pici a mellem, és bicikli úton futok, “civil” csak egy 1-2km-es szakaszon szokott lenni általában. Szívesen vennék topot (nagyobbat), csak a jó vízelvezetősök kb 8-9ezer Ft-ba kerülnek. Ilyen sportmelltartóból (színes, nem is néz ki melltartónak, van fényvisszaverős is, ami azért praktikus, hogy este az autók lássanak, meg ezért gondolom, hogy azért tervezték így, mert nem kell rávenni semmit) pedig sok van, mert nyilván ilyet hordok mindig télen is a ruha alatt futásnál.
Kapcsolódó kérdések: