Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol kapható maxi szoknya?

Hol kapható maxi szoknya?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak a midit árulják, ami szerintem optikailag borzalmasan áll mindenkinek, de ez mindegy is:)

Láttatok valamelyik üzletben könnyed, lenge színes szoknyákat?

2018. máj. 19. 23:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézz szét a neten. Tuti fogsz találni bőven. Szoknyát nyugodtan lehet netről rendelni, mert ha derékban jó, akkor nincs az a veszély, h nem lesz jó. Mint pl egy nadrágnál,ahol nem elég, h derékban jó legyen a méret, hanem pl a comb, vádli vastagsága is lényeges, h passzoljon. Jártam már úgy nacival, h tök jó volt hosszra, méretre minden, de a combomnál nagyon szűk volt, alig ment rá, és szörnyen nézett ki. Azóta nacit nem rendelek netről, azt föl kell próbálni, de szoknyákat simán onnan szoktam. Meg még egy csomó mást is amúgy, mert sokkal egyszerűbb!
2018. máj. 20. 01:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Sugarbird,Amnesia.
2018. máj. 20. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!