Milyen üzletekben kapható szoknya alatt hordható ún. "safety pants"?
Figyelt kérdés
Eddig ahol kerestem, sehol nem találtam és fontos lenne :( a google is csak rendelős oldalakat ír ki, nekem viszont sürgős. Kb mennyibe kerül?2016. aug. 25. 11:11
1/4 anonim válasza:
Miért akarsz te kantáros uv zöld vagy sárga melósgatyát hordani szoknya alatt??
Elég bizarr..
2/4 A kérdező kommentje:
Nos, ha nekem nem hiszel nézz utána, hogy a szoknya alatt hordott kis rövidgatyát angolul így hívják. Sajnos a magyar nevét nem tudom, ezért így írtam ki ;)
És ha még ez is bizarr lenne neked, akkor annak is utána tudsz járni, hogy profi táncosok is hordanak ilyet, meg az egyszerű mezei emberek, mint én is. Van aki, azért mert össze ér a combja és egyébként kidörzsölődne, vagy mert a lengébb szoknyát így érzi biztonságosnak.
De köszönöm az éles meglátást.
2016. aug. 25. 11:34
3/4 anonim válasza:
Nekem a decathlon-ból van egy rövidnadrágom ilyen célra, azt hiszem pont ez: [link]
Van többféle szabás, biztos többféle szín is, meg kell nézni.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez jónak tűnik :)
Köszönöm :)
2016. aug. 25. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!