Felvettél már valaha olyasmit, ami neked rosszul állt?
Aha, 16 éves koromig minden amit felvettem, rosszul állt :D addig ugyanis anyám "öltöztetett", tehát ő vette a ruháimat. Legtöbbször fel sem próbáltatta csak hazahozta, így minden legalább 1 számmal nagy volt rám. Béna bőszárú szövetnadrágok, pasztellszínű mintás felsők (természetesen lóg mert nagy, nadrág övvel összeszorítva), öregnénicipő. Namármost rólam tudni kell, hogy sovány vagyok, így a bő ruhákban méginkább gebének nézek ki, illetve ha valami rosszul áll, akkor az a pasztell színek. Egyébként ovis korom óta a fekete volt a kedvencem de nem lehetett fekete holmim, mert az anyám szerint fiús. De nem volt választásom, nálunk az "amíg én fizetem, addig azt veszed fel amit én rád adok" ment. 16 évesen viszont sikeresen megkaptam egy ösztöndíjat és akkor belázadtam, a pénz egy részéből elmentem és vettem magamnak ruhát. Konkrétan 2 db fekete farmerre, 4 db minta nélküli fekete pólóra, 2 db fekete kapucnis felsőre és 1 db tornacsukára telt és abban jártam egész évben de először volt végre méretben megfelelő ruhám és én voltam a világ legboldogabb embere. :D Azóta sem volt rajtam "színes" ruha.
Később ami borzasztóan nézett ki de fel kellett vennem, az a gimis matrózblúz (műszálas, zsákszerű csoda amiben az ember izzad mint a ló) illetve pár táncolós ruha amit a kötelező osztálytáncokon kellett viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!