Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez betegség? Ki...

Szerintetek ez betegség? Ki fogom nőni valaha is?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy bele vagyok szerelmesedve a ruhákba és a vásárlásba. ha nem megyek vásárolni egy ideig,már reszketek szinte. Valamint kedvenc elfoglaltságom a ruhásszekrényem feltárása,és a ruháim kollekciókba állítása,valamimt próbálgatása. Apa szerint ebbe megyek majd tönkre ha felnőtt leszek.. Nem tudom hogy ezzel más lány is van így rjtam kívül? Tudom hogy ez nagyon rossz:((

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2014. aug. 14. 00:48
 1/6 anonim ***** válasza:
:)) szerintem csak nagy elhatarozas kell ahhoz, hogy kinodd ezt a "betegseget"
2014. aug. 14. 00:57
 2/6 anonim ***** válasza:

A baj ott van, ha nem tudod hol a határ, és minden pénzed erre megy el.

Viszont egy ki hiúság nem árt, és az sem ha szereted a divatot.

2014. aug. 14. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Betegség? Á... női alaptulajdonság. Majd a pénztárcád úgyis határt szab neki. Betegség talán ott kezdődik, ha valaki már az ennivalója és a jövője elől is elköltötte a pénzt ruhákra. Amúgy ez szinte minden nőben benne van, csak hát meg kell tanulniuk józan ésszel korlátozni magukat.
2014. aug. 14. 02:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

állandóan a vásárlás körül forog az agyad?

minden pénzed erre költöd és másra nem marad?

állandóan ezzel foglalkozol és ezt már a környezeted is szóvá tette?

gyakrabban, mint 2 hetente vásárolsz?

ez a fő elfoglaltságod, hobbid?

valóságos boldogsággal tölt el a vásárlás?

már rituálénak számít ez nálad?

ha nem mehetsz több ideig rosszul érzed magad, unatkozol, nem találod a helyed?

úgy érzed valami hiányzik az életedből? (barát, pasi, szeretet, szex, stb.)

sok olyann cuccod van, amit csak megvettél, mert jól néz ki, de sosem hordtad?

ha a legtöbbre igen a válasz, akkor igen, kényszerbetegséged van, méghozzá vásárlás mánia.

2014. aug. 14. 03:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem minden nő ilyen kedves 3-as:)

Kérdező: Kordában kell tartanod a dolgot. Nem tudom hány éves lehetsz, de elég fiatal tininek tűnsz. Egyszerűen megmondod a szüleidnek hogy ne adjanak neked pénzt és így már is nem tudsz vásárolni. Vagy ha esetleg van zsebpénzed, tedd egy olyan perselybe amiből nem lehet kiszedni csak összetörni vagy elvágni. És írj rá egy kis feliratot valamilyen értelmes céllal. Gondolok itt akár egy jogsira, de lehet egy apróság is pl fényképezőgép vagy bármi amire vágysz.

Vásárlás helyett pedig, hogy eltereld a figyelmed de mégse érezz nagy hiányt, esetleg létrehozhatsz egy blogot ahová saját ruha összeállításaid töltöd fel képekkel együtt. Így szeretett ruháiddal lehetsz de mégsem költöd el a rengeteg pénzt amit sok más hasznos dologra is félretehetnél.

Remélem segítettem

2014. aug. 14. 04:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ez csak azt mutatja hogy túl sok felesleges szabadidőd van. Értelmes elfoglaltságot kéne találnod, olyat ami hasznos is, pl sport, edzés, tanulás, munka.
2014. aug. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!