Bokáig érő elegáns fekete nadrághoz és fekete balerina cipőhöz vehetek fel testszínű vékony harisnyazoknit?
Az előttem lévőnek 80%-os teljesen igaza van! Én már gyerek koromban rájöttem kb 12 évesen, amúgy férfi vagyok, hogy a nylon zokni milyen szuper dolog! Teljesen más érzés a lábon, sok cipő kényelmesebb nylonzoknival, könnyű, vékony, nem melegít mint normál zokni. Ha jó anyagú cipőt használok, akkor egyáltalán nem lesz lábszagom, se lábgombám. Ellenben a normál zoknikba sokszor volt már lábgombám és jó időbe sokszor melegített ami rossz érzés!
Szóval én kb 12 éves korom óta jobban szerettem, de anyám nem engedte hordani, csak később 16-17 éves koromtól hordtam gyakrabban.
11!
Ha ennyire fhhasza ez a nejlon zokni akkor nyáron miért hord minden férfi vastag pamutzoknit 30 fok felett?
80%-os!
Bár férfi vagyok ,de képzeld volt rajtam pár harisnya tehát tudom miről beszélek!
Nálam pont úgy volt mint nálad csak fordítva rám is a párom adta elöszőr télen hogy ne fázzak mert bringázok akkor is.
De hát még egy ennyire kényelmetlen ruhadarabot életemben nem éreztem magamon!!
Pont ahogy írtad , szinte semmit nem éreztem magamon,csúszkált a lábam a cipőben, a nadrág a lábamon és szobahőmérsékleten eléggé viszketős illetve művi érzés volt.
Persze sokfélét kipróbáltam mindegyik egyformának bizonyúlt, meg is értem azokat a nőket akik utálják!
Te és aki még erre fanyalodik az önkínzó vagy fetises mint az 53%-os zoliman...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!