Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az én stílusom miért szolják meg?

Az én stílusom miért szolják meg?

Figyelt kérdés

A hétvégén befestettem zöldre a hajam, és most mindenki beleköt.

Ha úgy ültözködok ahogy jó esik, mimdenki jön azzal hogy mekkore egy ribi vagyok.

Igen lehet hogy szeretem a márkás ruhákat, és a rövidnadrágokat de akkor mi van?

És van egy csaj az osztályunkban, aki kész katasztrófa ahogy kinéz.

Henna, összerajzolt kar, és láb, mimdenféle lábkarkötő, meg olyan cuccok amiket ő firkált össze?

Ha ő lehet egyedi, én miért nem? Miért szolnak meg?

2018. máj. 7. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Xard le magasról! Velem is évekig ezt csinálták, szerintem még most is, de már meg se hallom. Én egy időben megőrültem attól, hogy ha elegánsan öltöztem f el, akkor az a baj, ha tomboy módjára az a baj, ha nőies, csipkés outfitom van az a baj... na elmehetnek melegebb éghajlatra!
2018. máj. 7. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
98%

1. Az nem "lábkarkötő", bokalánc...

És amúgy mit vártál? A zöld az nem egy természetes hajszín, ha zavar hogy beszólnak érte, nem kellett volna befesteni. Nem hiszem el, hogy nem gondoltad, hogy majd belekötnek. Sok embernek nem tetszik, (mondjuk szerintem jól néz ki) de ilyen hülye senki sem lehet, hogy zöldre festi a haját, és azt hiszi, majd mindenkinek bejön. Ne érdekeljen a véleményük, vagy fesd át barnára, szőkére vagy mittudomén.

Ez a rövidnadrágos-márkáscuccos dolog meg kész... :D Tudod a legtöbb ember hord rövidnacit, szal ez megint hülyeség, hogy biztos az a bajuk, hogy szereted a rövidnadrágokat :D Márkás ruha alatt meg gondolom nem Chanelre gondoltál, hanem Adidas, Nike, Tally Weijl meg ilyenek...és ezt is hordja a legtöbb ember. :D

Amúgy a többi embernek te vagy az "összerajzolt karú" csaj. Látod, szerinted is ő katasztrófa, ahogy kinéz, de ha rád mondják, megsértődsz... Hát jófej vagy :D És te még ki is írod gyakori kérdésekre...kevés rá az esély, hogy meglássa ezt az a csaj, de gondolom te is kiakadnál, ha kiírná egyik osztálytársad, hogy "Az egyik ismerősöm befestette zöldre a haját, normális? Katasztrófa, ahogy kinéz"

Aztán a kulcsszavakban benne van, hogy 13 éves. Ha 13 vagy, és zöldre festetted a hajad, akkor még jó hogy beszólnak :D Már alapból a hajfestésért...És a szüleid sem lehetnek normálisak, ha hagyták, hogy zöld legyen a hajad. Jó, ez elég durva lett, szal bocsi, csak megírtam a véleményemet. Ha nem 13 vagy, akkor a válasz végéért is bocsi, csak erre következtettem.

2018. máj. 7. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom a rövidnadrágól a csiklód is kilátszik és nem az a fajta mint a fiúké, a hajad meg természetellenes a zöld szinnel így ne csodálkozz.
2018. máj. 8. 09:32
 4/6 anonim válasza:
68%
mert nem teszel ékezetet az ó-ra
2018. máj. 14. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan előttem is írták: ha zöldre festetted a hajadat, számolnod kellett vele, hogy nem fog mindenkinek bejönni, a színes haj megosztó dolog. Nekem személy szerint semmi bajom nincs vele, sőt tetszik, de nem mindenkinek. Ha már zöld hajat akarsz, akkor ne érdekeljen, hogy mit gondolnak, ha érdekel, akkor meg ne fesd zöldre, és kész.

Ha rövid gatya alatt a p*csagatyákra gondolsz, akkor akárhány éves is vagy, nem mondom, hogy sajnálak azért, mert ribiznek. Ha tetszik, felőlem persze nyugodtan hordd, ki vagyok én, hogy megmondjam neked, de akkor meg ne lepődj meg azon, ha megnéznek, leszólnak. Tehát csak ugyanaz, mint a hajnál is.

Akkor meg pláne ne panaszkodj, ha te ugyanezt teszed egy osztálytársaddal... Másoknak az a kész katasztrófa, ahogyan te nézel ki. Neked az, ahogyan ő. Ahogyan te egy internet előtt leszólod őt, mások is ugyanezt tehetik veled. Felőlem lemondhatod az osztálytársad, csak akkor ne problémázz azon, ha mások veled is ugyanezt csinálják.

Summa-summárum: Egyetértek a második válaszolóval.

2018. máj. 17. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a másik csajszi vagánynak tűnik<33
2022. aug. 18. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!