Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tömeg vagyok a stílusom szerint?

Tömeg vagyok a stílusom szerint?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, ezert titeket kerdezlek. na szoval.. A hajamat altalaban magas copfban hordom, vagy két “space buns”-ban (két konty, aki nem tudna mi a Space Buns kifejezes, egy frizura). Mostanaban rászoktam a cica füles hajpántra, azt mondják nagyon jól áll, ezert miert is ne. Mellesleg tök cuki es illik a szemelyisegemhez. Pulcsikba járok, tudjatok az az egyszeru bele bújós. Alulra fekete cica nadrag, semmi más. A kabátom ami elég tömeg, egy zöldes keki színű ami mostanaban es tavaly volt nagyon divat. A láb beli egy bordó balancs jelenleg a hidegebb ido miatt, de tavasszal egy normalis torna cipot hordok, fekete szinű es egy nagy masni van rajta (nem tudom hogy tudjatok elkepzelni), van meg egy masik is, arra az osztalytarsaim altalaban azt mondjak hogy olyan mint egy mamusz: rozsaszinu (nem elenk rozsaszin) egy szoros pamacs van rajta, es a pamacson fülek. Egyebkent torna cipo fazonu az is. Azert kerdezlek titeket, mert en nem tudom eldonteni, hogy most tenyleg tömeg vagyok-e, vagy nem. Valaki azt mondja hogy igen, valaki hogy nem, vagy kicsit.

2018. jan. 23. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Az, kb minden 2. tinilány ugyanígy öltözködik. De szerintem nincs ezzel baj, ha neked jó így akkor ne változtass mások miatt.
2018. jan. 23. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha 16 év alatt vagy akkor ez cuki viselet. Tömeg de nincs semmi baj vele.
2018. jan. 23. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
tömeg
2018. jan. 23. 20:14
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
igen
2018. jan. 23. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Pulcsikba járok, tudjatok az az egyszeru bele bújós.

Nem, nem ismerjuk a pulcsikat

2018. jan. 23. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tömeg. De ha jól érzed magad, akkor hajrá.
2018. jan. 23. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Megszokott.

S elárulom: Mindenki, aki hétköznapi helyeken vásárol azok az emberek is csak tömegcikket vesznek. Semmivel se mások.

Ruhatervezőin is tanultam. Magam varrok rengeteg mindent. Táska, karcsúsított pulcsik stb.nem a megszokott szabással/mintával.

Erre lehet mondani, hogy nem tömeg.

Szval aki megszólal feléd mondd neki:

Miért, te szerinted egyedi vagy? Nem szabattad varrattad vagy te magad csináltad...

2018. jan. 24. 03:04
 8/10 mikeXxX ***** válasza:
68%
Az vagy .
2018. jan. 25. 07:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha valaki nem egyesi személyiségéét, akkor nem lesz az egyedileg tervezett designer cuccokban sem...ha tucat, akkor abban is az marad, ha meg érdekes a személyisége, akkor egy tömegek által viselt ruhában is az marad.
2018. febr. 7. 00:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat az elírásokért,de mindent átír a telefonom kérés nélkül.:(
2018. febr. 7. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!