Hol lehet normális ruhákat venni? (Főleg a Westend érdekelne)
"Normális" =
- 100% pamut (!!!)
- nem túl drága (pl egy sima póló legyen 5000 alatt)
- ne legyen glitteres, flitteres, hímzett, szaggatott, strasszos, csipkés, egyebek (egyszínű, aprómintás, vagy az elején 1 db nyomattal/mintával/logóval bíró pólókat szeretem, nadrág meg maximum koptatott)
- a pólónak legyen "normál" dekoltázsa, rövid ujja, normális hossza (nem haspóló, nem fenék alá érő)
- a nadrágnak legyen normális derékmagassága, ne legyen kihasítva, kiszaggatva sehol, sötétkék, sötétszürke, vagy fekete tapadós fazonú vékony farmer vagy jeggings érdekelne (10k alatt)
Illetve fontos, hogy legyen méret. A h&m-ben szoktam néha vásárolni, a biopamut pólóikat imádom, de azokból már megvan kb minden szín - a többi cucc közül meg rengeteg az undorító műanyag ruha, illetve abszolút nincs semmiből méret, ma pl 7 ruhadarab tetszett meg és próbáltam, de egyikből se volt jó egyik méret se.
Van olyan bolt a westendben, vagy közvetlen közelében olyan bolt, ahol lehet ilyeneket kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!