Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet normális ruhákat...

Hol lehet normális ruhákat venni? (Főleg a Westend érdekelne)

Figyelt kérdés

"Normális" =

- 100% pamut (!!!)

- nem túl drága (pl egy sima póló legyen 5000 alatt)

- ne legyen glitteres, flitteres, hímzett, szaggatott, strasszos, csipkés, egyebek (egyszínű, aprómintás, vagy az elején 1 db nyomattal/mintával/logóval bíró pólókat szeretem, nadrág meg maximum koptatott)

- a pólónak legyen "normál" dekoltázsa, rövid ujja, normális hossza (nem haspóló, nem fenék alá érő)

- a nadrágnak legyen normális derékmagassága, ne legyen kihasítva, kiszaggatva sehol, sötétkék, sötétszürke, vagy fekete tapadós fazonú vékony farmer vagy jeggings érdekelne (10k alatt)

Illetve fontos, hogy legyen méret. A h&m-ben szoktam néha vásárolni, a biopamut pólóikat imádom, de azokból már megvan kb minden szín - a többi cucc közül meg rengeteg az undorító műanyag ruha, illetve abszolút nincs semmiből méret, ma pl 7 ruhadarab tetszett meg és próbáltam, de egyikből se volt jó egyik méret se.

Van olyan bolt a westendben, vagy közvetlen közelében olyan bolt, ahol lehet ilyeneket kapni?

2018. máj. 7. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
C&A, de az is szar
2018. máj. 7. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Ezen én is kivagyok akadva, hogy nincs normális ruha, a standard a bitch ruházat lett.:D
2018. máj. 8. 02:06
 3/3 A kérdező kommentje:
:(
2018. máj. 9. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!