Milyen sportos/elegáns órákat ajánlotok 100. 000-150. 000 forintig?
Figyelt kérdés
sportos,elegáns keveréke.
Öltözködés kb ilyen: [link]
csak izmosabb.
ha számít magasság:170/71kg
nem szeretem túl nagy órákat a csuklóm amúgy sem valami nagy. Eddig apple watch 3 volt egyébként
2018. máj. 6. 14:52
11/13 A kérdező kommentje:
en egyaltalan nem vergodok te kotottel bele abba hogy ennyiert vennek orat. az mar nem az en bajom hogy nem tetszik neked ha valaki itt erdeklodik kozepkategorias orak irant
2018. máj. 10. 10:24
12/13 anonim válasza:
Ezt az öltözködést nem mondanám elegánsnak... Ha csak az órára céloztál, én egy Tommy Hilfigert vettem barátomnak. Tetszett még egy Boss is, de az már túl elegáns volt és ő inkább sportosabb. Ez meg pont a kettő között volt. Árkategóriát nem néztem, de úgy emlékszem a TH 60-70 körül lehetett a Boss meg olyan 90-100. Nem értek sajna a márkákhoz, de a boltban ezek néztek ki nagyon jól. Voltak még több százezres - milliós kategóriák is, de őszintén szólva, ott már nem nagyon találtam sportos/elegánst, mert vagy nagyon telenyomták mindenféle funkciókkal vagy a minél vastagabb aranyra, kifinomultabb díszítésekre mentek. Az Apple Watch 3 egyébként szerintem csúnyácska. :/
13/13 A kérdező kommentje:
ezt neztem most, szerintem a sportos es az elegans kozott van.
2018. máj. 11. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!